Kontrola legalności B1

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Kontrola legalności B1

Postprzez dylek » sobota 16 lipca 2011, 19:38

Za Kurierem Lubelskim...
Miasto chce skontrolować osiem ośrodków nauki jazdy, które szkolą kierowców na kategorię B1. Urzędnicy podejrzewają, że niektóre auta, na których jeżdżą kursanci, mogą mieć nieprawdziwe zapisy w dowodach rejestracyjnych.
(...)
Zamierzamy zważyć wszystkie pojazdy i sprawdzić, czy ich waga ma potwierdzenie w dowodach rejestracyjnych...

ARTYKUŁ

Wreszcie ktoś się bierze za te fikcyjne odciążanie B do B1 ??
Pozdrawiam z prawego fotela "eLki" :D
dylek
Moderator

Re: Kontrola legalności B1

Postprzez szerszon » sobota 16 lipca 2011, 20:59

Wyprują co sie da ,łacznie z tapicerką i sie bedzie zgadzać :D Nie zauwazyłem, aby w stacji kontroli ważyli mi samochód :mrgreen:
szerszon

Re: Kontrola legalności B1

Postprzez qwer0 » niedziela 17 lipca 2011, 16:52

Zamierzamy zważyć wszystkie pojazdy i sprawdzić, czy ich waga ma potwierdzenie w dowodach rejestracyjnych...

No to sie qrde za to bierzcie, a nie na jakis czas przed tym oglaszacie wszem wobec, ze macie zamiar to robic, a w tym czasie kto ma cos na sumieniu to ma okazje sobie naprostowac.
:no:
Nie zauwazyłem, aby w stacji kontroli ważyli mi samochód :mrgreen:

No ja na kazdym wydruku z podstawowej linii diagnostycznej mam naciski na os i mase pojazdu podana.
To jest blok tekstu, który może być dodawany do Twoich postów. Ma limit 255 znaków
qwer0

Powrót do Luźna gadka