Skomplikowana sytuacja

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Skomplikowana sytuacja

Postprzez eustahy66 » czwartek 17 listopada 2011, 18:53

Witam, oblałem prawko juz 4 razy, za pierwszym razem na teorii a potem na placu, teorie zdałem w grudniu 2010 r. w maju 2011 przepisałem sie do Opola bo w czerwcu kończyła m sie ważność teori ( wczesniej byłem w Rybniku ). zapłaciłem za egzamin praktyczny ale zapomniałem ( wstyd ) o tym ze po 3 oblanych praktykach nalezy przyniesc zaświadczenie o 5 h jazd. Od tamtej pory nie robiłem nic w sprawie prawka. Teraz chce zapisać sie na teorie by zdążyć przed lutowa zmianą przepisów.I tu mam kilka pytań
1.Wczesniej zapłaciłem tylko za praktyczny, czy moge na miejscu ubiegac sie o zwrot kosztów i zapłacić tylko za teoretyczny ?
2.Dalej nie mam tego zaświadczenie o 5 godzinach dodatkowych jazd,czy zeby zapisać sie tylko na teorie to musze te zaświadczenie dać czy będzie potrzebne dopiero gdy bede sie zapisywał na eg.praktyczny.
3.Jakim autem sie jeździ w Opolu
4. Za eg. praktyczny zapłaciłem w maju 2011 r. czy dalej to bedzie ważne ?
eustahy66

Re: Skomplikowana sytuacja

Postprzez alice_b » czwartek 17 listopada 2011, 19:05

dzwoń do Word i się pytaj !
Zdałam egzamin 14 kwietnia 2011 roku !
alice_b

Re: Skomplikowana sytuacja

Postprzez Borys_q » czwartek 17 listopada 2011, 22:31

1 Nie powinno być problemu(tylko zwrot z tego wordu w którym zapłaciłeś, nie wypłacisz w Opolu kasy z Rybnika)
2 Zaświadczenie potrzebne na praktyczny.
3 Nie wiem.
4 Powinno być ważne.
Szybka jazda nie wymaga odpowiednich umiejętności. Trzeba jedynie wiedzieć który pedał odpowiada za jej zwiększanie.
Borys_q

Powrót do Luźna gadka