Oszuści, nieuczciwi właściciele OSK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Oszuści, nieuczciwi właściciele OSK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Postprzez rafal5757 » piątek 16 grudnia 2011, 09:52

Witam, mam propozycję utworzenia nowego forum dotyczącego oceny Ośrodków Szkolenia Kierowców i ich właścicieli ale przez Instruktorów Nauki Jazdy.

Jest możliwość oceny OSK przez kursanta. Dobrze gdyby była możliwość wypowiedzenia się na temat OSK przez Instruktorów.

Powyższe opinie na pewno pomogą kursantom i instruktorom w wyborze OSK.

Wiele właścicieli OSK jest nieuczciwych, wynagrodzenie wypłacają z opóźnieniem miesiąca albo i później, jest dużo nieprawidłowości co wpływa na jakość szkolenia. Proszę się zastanowić jaki Instruktor jaka osoba będzie się przykładała do swojej pracy, wykonywała ją z należytą starannością jeżeli nie ma środków na życie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pracuję w jednym z OSK-Warszawa-tankuję samochód za własne środki i na ustalonych zasadach z właścicielem OSK otrzymuję ich zwrot łącznie ze stawką za szkolenie.

W dniu dzisiejszym musiałem przerwać jazdy, poniewż właściciel nie wypłacił mi wynagrodzenia-do momentu uregulowania należności kursanci nie będą jeździć-myślę, że moja propozycja jest w 100% uzasadniona
.
W późniejszym czasie napiszę jaki to OSK.

pozdrawiam
Havranek - Nauka Jazdy Warszawa
Jazdy doszkalające Warszawa
rafal5757

Re: Oszuści, nieuczciwi właściciele OSK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Postprzez Borys_q » piątek 16 grudnia 2011, 12:21

Auto którym jeżdżę jest używane u nas od połowy 2007, praną tapicerkę miało może raz, nie ma klimy więc domyślacie się jaki tam musi być syf, jak zgłaszam szefowi tą kwestię to dostaje opakowanie ściereczek do kokpitu i mam się tym zająć, tylko oczywiście takich zajęć nie wliczamy do czasu pracy. Raz kursantka uwaliła sobie bluzkę od pasa bezpieczeństwa powiedziałem jej w czym problem i wręcz prosiłem żeby zrobiła w biurze aferę niestety odpuściła.
Szybka jazda nie wymaga odpowiednich umiejętności. Trzeba jedynie wiedzieć który pedał odpowiada za jej zwiększanie.
Borys_q

Powrót do Luźna gadka