Problemy zdrowotne, a egzamin

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Problemy zdrowotne, a egzamin

Postprzez Andrus20 » poniedziałek 16 stycznia 2012, 14:25

Witam wszystkich.

W środę mam mieć łączony egzamin, a niestety w sobotę mnie uczuliło i twarz miałem jak "pożądloną przez osy", a teraz jest nieco lepiej. Oczywiście nie dość, że to dekoncentruje, to swędzi i piecze w jednym. Powoli jest coraz lepiej, ale nie wiem jak będzie w środę. Nie bardzo wiem co robić w takiej sytuacji i co mi się najbardziej opłaca.

Czy jak nie podejdę w ogóle do egzaminu to dostanę 50% zwrotu? (babka przez telefon mi powiedziała, że jak dziś do 20:30 zgłoszę, to tylko wtedy dostane 50%... a tutaj przeczytałem, że jak się nie podjedzie to się też dostaje 50%, także ona mi żadnej łaski ze zmianą terminu nie robi) Czy jak obleje to też dostane 50%? I czy na drugą teorię się czeka dużo dłużej niż na pierwszą czy to nie ma żadnego znaczenia? I czy według regulaminu w tym momencie mam szanse odzyskać 100% jak bym dziś coś zadziałał?

Nie bardzo wiem co robić w tej sytuacji.

Pozdrawiam.
Andrus20

Re: Problemy zdrowotne, a egzamin

Postprzez ella » poniedziałek 16 stycznia 2012, 20:18

Andrus20 napisał(a):
Czy jak nie podejdę w ogóle do egzaminu to dostanę 50% zwrotu?
Tak
(babka przez telefon mi powiedziała, że jak dziś do 20:30 zgłoszę, to tylko wtedy dostane 50%...
Może jej chodziło o to, że do 20:30 możesz zmienić datę egzaminu. Ale wtedy nie przepada ci żadna kasa.

Czy jak obleje to też dostane 50%?
a niby z jakiej racji :shock:
I czy według regulaminu w tym momencie mam szanse odzyskać 100% jak bym dziś coś zadziałał?
dzwoń i przekładaj egzamin.
ella
Moderator

Powrót do Egzamin na prawo jazdy