Zdałam za pierwszym razem egzamin na Odlewniczej (pod koniec stycznia), po jazdach u Marka o - GORĄCO POLECAM, profesjonalnie, z humorem, nauczyłam się dobrze jeździć a do tego świetnie się bawiłam. Z komunikacją i umawianiem na jazdy też nie było problemu, terminy na godziny "pakietowe" bez problemu w terminie 2 - 3 dni... to zależy na jakiego instruktora się trafi po prostu

Ja Marka polecam i przekazuję ktokolwiek mnie zapyta
Jeśli chodzi o teorię - jestem wdzięczna że godzin było 6 a nie 8

Choć decydując się świadomie na kurs weekendowy trzeba się liczyć z tym, że gdzieś te godziny teorii muszą się zmieścić :p Wszyscy jesteśmy dorośli (albo prawie) i można to sobie obliczyć... i nie marudzić bez sensu. Za to pan (niestety nie pamiętam imienia) w sposób krótki, rzeczowy i z humorem wyjaśnił wszystko co potrzeba, odpytał od razu, a do egzaminu z teorii i tak każdy jak się przygotuje tak zda.
A jeśli chodzi o szkołę ogólnie... początki nie były najłatwiejsze, bo faktycznie był problem z dostaniem się na jazdy (z wcześniejszymi instruktorami podrzuconymi przez szkołę)... ale ja też nie spodziewałam się niczego innego po zakupieniu tego kursu na grouponie - wiadomo, że jeśli kupi go ok 300 osób (co widać na stronie) to w terminie jego realizacji będzie tłok... można zawsze znaleźć niegrouponwą szkołę i nie denerwować się z powodu własnej...chęci oszczędzania :p to też prosta matematyka - oszczędzasz na kursie ale kosztem czegoś innego
Podsumowując - jeśli zależy Wam na szybkim zrobieniu kursu to polecam szukać szkoły poza grouponem

Albo prosić od razu o nr do p. Marka