Sorki za glupie pytanie. Czy mozna zapisac sie na egzamin..

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Sorki za glupie pytanie. Czy mozna zapisac sie na egzamin..

Postprzez MajkaK » czwartek 03 czerwca 2004, 18:31

przez telefon czy trzeba osobiscie?
Dzisiaj oblalam egzamin :evil: i chcialam sie zapisac na nastepne podejscie, patrze a tu okienko nieczynne. Czy jest mozliwosc zapisania przez telefon a oplacę ja juz przyjade w dniu egzaminu? Czy z tych nerwow fantazjuje? :roll:
MajkaK

Postprzez MajkaK » czwartek 03 czerwca 2004, 18:32

aha, chodzi o word ciechanow...
MajkaK

Postprzez Snuj ze Szczecina » czwartek 03 czerwca 2004, 19:35

Takie okienko czasami ma przerwe.Ono też musi jeść, czy zapalić sobie papierosa.A na tym okienku, pisze Od której godziny Do której godziny - panie które tam siedzą - mają przerwe.

Niestety, nie ma możliwości zapisania się na egzamin metodą telefoniczną.
Musisz to zrobić osobiście - udając się w tym celu do Wojewódzkiego Ośrodka Ruchu Drogowego W Ciechanowie.

Pozdrawiam.
Pozdrawiam Serdecznie
Snuj ze Szczecina

Postprzez Łakom » czwartek 03 czerwca 2004, 21:59

nie zapomni o dowodzie osobistym
czasmi chciało by sie modlić o istnienie boga
Łakom

Postprzez Mara » czwartek 03 czerwca 2004, 22:41

Rany! Byłoby super gdyby można się było zapisać telefonicznie!Zaoszczędziło by to dużo czasu i nerwów! Ale niestety jak Snuj napisał nie można. :-(
Mara

Postprzez MajkaK » czwartek 03 czerwca 2004, 22:48

To nie byla przerwa na dymka,czy na lunch ;)tylko koniec urzedowania, okienko jest czynne do 8 do 16ej a ja bylam o 16.05 :evil:
Myslalam, ze oni dopoki urzeduja dopoty my sie gimnastykujemy na egzaminie....
W takim razie czeka mnie podroz z W-wy do Ciechanowa :(
MajkaK

Postprzez ella » czwartek 03 czerwca 2004, 22:51

A powinno tak, że można sobie zarezerwowac termin przez telefon i w określonym dniu należałoby przyjśc pół godziny przed egzaminem z kompletem dokumentów, opłatą za egzamin i dowodem. Oczywiście nie stawienie się w określonym terminie powodowałoby jakąs dodatkową opłatę.
Może kiedyś tak będzie :lol: :lol: :lol:
ella
Moderator

Postprzez MajkaK » czwartek 03 czerwca 2004, 22:53

Ella brawo brawo :D trzymam kciuki zeby tak kiedys bylo, a ja mam nadzieje ze za 3 razem skoncze przygode z wordami....
MajkaK

Postprzez Snuj ze Szczecina » piątek 04 czerwca 2004, 01:42

Ludzie...poczekajcie jeszcze troche.Technika do przodu idzie w zawrotnym tempie.Z czasem będzie można i przez internet się na egzamin zapisać.A za X lat będziemy go mogli nawet przez niego egzamin zdawać.Np.na symulatorze Jazdy :wink:

Pozdrówka
Pozdrawiam Serdecznie
Snuj ze Szczecina

Postprzez miros » piątek 04 czerwca 2004, 12:28

za ilest tam lat nie bedzie trzeba zdawwac prawa jazdy, bo nie bedziemy potrzebni do prowadzenia samochodu. samochod bedzie sam siebie prowadzil. wtedy beda potrzebne tylko jakies szkolenia w razie przypadku ze samochod sie popsuje w trasie i trzeba bedzie przejac kontrole na jakis czas nad samochodem.
na nowym forum od 05 Lip 2002, na starym od 2001
kat B: wydane 15.04.02
zdane za pierwszym.

Obrazek
miros

Postprzez Mara » sobota 05 czerwca 2004, 23:43

miros napisał(a):za ilest tam lat nie bedzie trzeba zdawwac prawa jazdy, bo nie bedziemy potrzebni do prowadzenia samochodu. samochod bedzie sam siebie prowadzil. wtedy beda potrzebne tylko jakies szkolenia w razie przypadku ze samochod sie popsuje w trasie i trzeba bedzie przejac kontrole na jakis czas nad samochodem.

Chciałbyś żeby tak było :?:
Mara

Postprzez bialy » niedziela 06 czerwca 2004, 13:09

za ilest tam lat nie bedzie trzeba zdawwac prawa jazdy, bo nie bedziemy potrzebni do prowadzenia samochodu. samochod bedzie sam siebie prowadzil. wtedy beda potrzebne tylko jakies szkolenia w razie przypadku ze samochod sie popsuje w trasie i trzeba bedzie przejac kontrole na jakis czas nad samochodem.

to juz ine beda samochody tylko komputery na kolkach [zreszta teraz juz tak jest, ze trzeba tylko krecic kierownica i naciskac gaz i chamulec a samochod sam dobierze reszte parametrow]

.Z czasem będzie można i przez internet się na egzamin zapisać.A za X lat będziemy go mogli nawet przez niego egzamin zdawać.Np.na symulatorze Jazdy

gorzej jak sie komus pomyli egzamin z gra Colin McRae Rally :mrgreen:
bialy

Postprzez miros » niedziela 06 czerwca 2004, 19:32

powiem ci mara ze w niektorych przypadkach pewnie ze bym chcial zeby tak bylo. przykladowo jestem zmeczony czy podpity czy skacowany i co dzis do samochodu nie wsiade i nie wroce do domu, a w przyszlosci samochod sam dojedzie otworzy drzwi, ja tylko wsiade i nacisne guziczek "DOM". samochod sam dojedzie pod klatke, wypusci mnie i sam pojedzie garazu.

ale oczywiscie musi byc tez mozliwosc jazdy samemu bo to w koncu jest przyjemnosc pojezdzic sobie fureksem.
na nowym forum od 05 Lip 2002, na starym od 2001
kat B: wydane 15.04.02
zdane za pierwszym.

Obrazek
miros

Zapis

Postprzez autobelf » niedziela 06 czerwca 2004, 20:21

Na kolejny egzamin nie musisz zapisywać się osobiście,niestety nie można przez telefon lub elektronicznie,natomiast może to zrobić dowolna osoba zaopatrzona w twój dowód osobisty,lub jego kserokopię.PZDR :lol:
autobelf

Postprzez tanias » czwartek 02 grudnia 2004, 12:48

...a ja wam powiem ze bzdury piszecie

Na egzamin w Ciechanowie ktory mam 4.XII zapisalem sie telefonicznie a pieniadze przelalem na ich konto (jest to moj drugi egz) - bez stania w kolejkach, bez jezdzenia do osrodka...
Wystarczy zadzwonic i sie spytac, zapewne wiekszosc osrodkow oferuje taka mozliwosc.
tanias

Następna strona

Powrót do Egzamin na prawo jazdy