Sorki za glupie pytanie. Czy mozna zapisac sie na egzamin..

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Postprzez ella » czwartek 02 grudnia 2004, 13:04

...a ja wam powiem ze bzdury piszecie

Widzisz jak to jest z wysnuwaniem wniosków. W topicu jest dyskusja na temat zapisu na pierwszegy egzamin :wink: .
To o czym piszesz to i my już wiemy, że przy kolejnych egzaminach można telefonicznie :wink: :D
Tu jest link

http://www.prawojazdy.com.pl/forum/view ... ght=#16221

Witamy na forum :!: :!: :!:
ella
Moderator

Postprzez arturros (papo) » czwartek 02 grudnia 2004, 14:32

ella napisał(a):

...a ja wam powiem ze bzdury piszecie

Widzisz jak to jest z wysnuwaniem wniosków. W topicu jest dyskusja na temat zapisu na pierwszegy egzamin :wink: .

:?: coś chyba ella pokręciłaś, bo pytanie MajkaK w topiku to chyba było o drugi (kolejny) egzamin :)

MajkaK napisał(a):przez telefon czy trzeba osobiscie?
Dzisiaj oblalam egzamin :evil: i chcialam sie zapisac na nastepne podejscie, patrze a tu okienko nieczynne. Czy jest mozliwosc zapisania przez telefon a oplacę ja juz przyjade w dniu egzaminu? Czy z tych nerwow fantazjuje? :roll:

autobelf napisał(a):Na kolejny egzamin nie musisz zapisywać się osobiście,niestety nie można przez telefon lub elektronicznie,natomiast może to zrobić dowolna osoba zaopatrzona w twój dowód osobisty,lub jego kserokopię.PZDR :lol:

tanias napisał(a):...a ja wam powiem ze bzdury piszecie

Na egzamin w Ciechanowie ktory mam 4.XII zapisalem sie telefonicznie a pieniadze przelalem na ich konto (jest to moj drugi egz) - bez stania w kolejkach, bez jezdzenia do osrodka...
Wystarczy zadzwonic i sie spytac, zapewne wiekszosc osrodkow oferuje taka mozliwosc.

pozdrawiam :)
*** Trzymam kciuki, za tych, co jeszcze nie zdali !!! ***
------- POWODZENIA!!! ------
arturros (papo)

Postprzez ella » czwartek 02 grudnia 2004, 14:45

Widzisz Artuross, Majka bisała, że oblała, ale każdy z piszących nie skojarzył od razu tych zapisów z drugim egzaminem tylko kazdy myslał o pierwszym :wink: Zwłaszcza że topic jest sprzed pół roku kiedy jeszcze sprawa nie była tak wszystkim znana :wink: Stąd te stwierdzenia.
A powinno tak, że można sobie zarezerwowac termin przez telefon i w określonym dniu należałoby przyjśc pół godziny przed egzaminem z kompletem dokumentów, opłatą za egzamin i dowodem.
tu tez jest mowa o pierwszym egzaminie :wink: reszta jest w tym topicu :wink:
http://www.prawojazdy.com.pl/forum/view ... ght=#16221
Ale to mozna chyba tak robić w przypadku drugiego i następnych egzaminów, kiedy WORD ma nasze dokumenty. Gdy zapisujemy sie po raz pierwszy to musimy zrobic to osobiście albo przez kogoś.

ella
Moderator

Postprzez arturros (papo) » czwartek 02 grudnia 2004, 17:21

ja nawet powiem tyle, że w tym przypadku to nie wina odgrzebywania starych tematów, tylko kontynuacji tematu w nowym poście :wink:

temat rozpoczęty w jednym i rozwinięty w luźną gadkę :arrow: http://www.prawojazdy.com.pl/forum/view ... 88&start=0

i zakończony, tak jak Ella podała wyżej w inny poście :arrow: http://www.prawojazdy.com.pl/forum/view ... ght=#16221

nowy forumowicz odpowiada na posta i nawet nie wie, że dyskusja się skończyła GDZIE INDZIEJ :wink:
to śmieszne sytuacje, ale zdarzają się na forum i napewno ciężko jest to upilnować :)

*** Trzymam kciuki, za tych, co jeszcze nie zdali !!! ***
------- POWODZENIA!!! ------
arturros (papo)

Poprzednia strona

Powrót do Egzamin na prawo jazdy