Skandal z tablicami

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Re: Skandal z tablicami

Postprzez Radhezz » sobota 15 września 2012, 19:23

Razor1990 napisał(a):I policjanci z patrolu, który przyjechał mi to mówili i policjant z dochodzeniówki... ale jak wiesz lepiej...
Służby mundurowe znam od podszewki, często z nimi współpracuję, i wierz mi słowo "policjant" nie powala mnie na kolana swym majestatem. Pytanie o kwestie dotyczące drogówki skierowane do prewencji lub dochodzeniówki to tzw. "kula w płot". Czasem gości z drogówki można zagiąć bardziej precyzyjnym pytaniem z PoRD, a co dopiero kolegów którzy nie siedzą w tym na co dzień. Bo co oni mogą np. wiedzieć o CEPiK-u?

Razor1990 napisał(a):Dziwne, bo u mnie w mieście nowe numery są narastające i nie wiem dlaczego sądzisz, że to używki...
Czy tak się dzieje - to zależy pewnie od danego WK, póki mają jeszcze pełną pulę numerów to lecą z koksem po kolei. Fakt faktem jednak, że prawo tego nie zabrania, i nie można wykluczyć takiej ewentualności.
[A][B][BE][C][CE][D][DE]
Pojazdy uprzywilejowane ABCD
Jeśli nie przeklinasz w trakcie prowadzenia samochodu, to znaczy, że prawdopodobnie należysz do tej grupy kierowców, na których my wszyscy przeklinamy.
Radhezz

Re: Skandal z tablicami

Postprzez Zonaimad » poniedziałek 17 września 2012, 18:40

Jak im się pula numerów skończy, to dostają nową - czyż nie? W stolicy Wielkopolski przelał się ostatnio zakres PO (jak POznań), to dostali teraz do wydawania PY (jak PYry)...
Zonaimad

Poprzednia strona

Powrót do Luźna gadka