przez albin » sobota 15 grudnia 2012, 18:30
Niestety zgadzam się z kilkoma przedmówcami, szukasz dziury w całym żeby te 112zł odzyskać, uderz się w pierś i przyznaj że zawaliłeś sprawę a nie szukaj wymówek. Kto by pomyślał że tacy delikatni jesteście, nic wam nie można powiedzieć, krzywo spojrzeć to już afera, a co dopiero pojazd opuścić, to wszystko jest żenujące. Ja zdawałem kilkanaście lat temu prawko, do głowy by mi nie przyszło żeby się interesować gdzie i po co poszedł egzaminator, a jego zachowanie nie miało wpływu na moją jazdę, jak coś zawaliłem to ja a nie on, zdawało się wtedy inaczej, nic nie miałeś do powiedzenia. Demokracja niestety teraz niektórym do łba uderzyła że tak powiem, jeździć się nauczcie i normalnie banalną trasę przejedźcie, a nie jakieś szukanie czegoś. A przypomnij sobie którym półdupkiem mocniej siedział na fotelu bo to może mieć kolosalne znaczenie, wpływa to na układ jezdny pojazdu (rozmieszczenie ładunku ma wpływ na własności jezdne pojazdu), i może dlatego nieustąpiłeś pierwszeństwa. A może on za gruby był....a może krawat w kolorze nie tym..weź przestań lepiej. szkoda słów.
A, B, C, D, E -