Nowe testy/przykładowy egzamin

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Testy

Postprzez Pavlo856 » piątek 21 grudnia 2012, 21:27

Siemanko... w listopadzie zdałem prawko... i teraz mam takie pytanie z ciekawości... czy są na necie już jakieś "przykładowe" nowe testy do rozwiązania ??
Chciałbym się sprawdzić ;p jeśli ktoś coś takiego znalazł proszę o link ;p
Pavlo856

Re: Nowe testy/przykładowy egzamin

Postprzez Tom3k » wtorek 25 grudnia 2012, 16:48

http://www.testy-na-prawo-jazdy.com.pl/ ... y-2013.php

Nie wiem na ile jest to miarodajne i czy to oficjalna wersja. W każdym razie mi przypadła do gustu ta nowa forma.

Nie rozumiem tylko tego :

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/0e8 ... 0e7bc.html

Jedyne co mi przychodzi do głowy to, że może chodzić o dużą odległość od pojazdu na rondzie, ale to bardzo naciągana teoria.
9.X.2012r. - Rozpoczęcie kursu kat. B
11.I.2013r. - Teoria
02.II.2013r. - Praktyka

(2013-02-06 09:30:25) Prawo Jazdy: Przyjęto wniosek - trwa postępowanie administracyjne.
Tom3k

Re: Nowe testy/przykładowy egzamin

Postprzez monii100 » wtorek 25 grudnia 2012, 21:55

ten egzamin "pokazowy" trochę do d... Nie chodzi o samą formę, bo ta mi się podoba, ale dużo sytuacji można odbierać wieloznacznie, nie wiem czy to kwestia pytań czy filmików. Ja wielki problem miałam z pytaniem gdzie samochód jechał na rondzie i pytanie było czy mamy obowiązek ustąpić pierwszeństwa tramwajowi(który wjeżdzał na rondo)...,Otóż same pytanie spoko, ale filmik ukazywał jadący samochód który zatrzymał sie przed przejeżdzającym (wjeżdzającym na rondo) tramwajem, oraz obok na pasie prawym, samochody, które przepuszczały tramwaj przed dojazdem samochodu na linie zatrzymania ...;p troszke bezsens ,ale słyszałam, że nie ma czegoś takiego jak wersja testowa, bo takowych jeszcze nie ma ;p
monii100

Poprzednia strona

Powrót do Egzamin na prawo jazdy