Egzamin

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Egzamin

Postprzez jendrek41 » środa 06 marca 2013, 11:11

No, ruszam dzisiaj na drugi egzamin praktyczny c+e :hmm:
jendrek41

Re: Egzamin

Postprzez zalman » środa 06 marca 2013, 18:24

Skoro temat ma nazwe egzamin to moze zadam pytanie odnosnie egzaminu;). Mam takie pytanie czy jakies przepisy mowia czy wolno mi wysiasc z samochodu po tym jak egzamin zostal przerwany? Dzis mialem taka sysltuacje ze egzaminator czepial sie o wszystko dlaczego tak maske glosno zamknalem.Na pytanie na luku z.mojej strony czy moge zaczac cofac glupio sie popatrzyl ibzadal.pytanie czego ja niby od niego oczekuje. Zabronil mi trzymac kierunek bo balem sie ze mi odbije...gdy zahamowalem troche mocniej nie stwarzajac zagrozenia krzykiem zaintonowal ze mam tego nie robic. mozna.by wymienic jeszcze ze 3 sytuacje.Wyprowadzil mnie totalnie z rownowagi i zamiast skupic sie to bylem zdenerwowany przez co mysle ze popelnilem blad ktory pozwolil mu zakonzyc egzamin z wynikiem negatywnym. Wkurzony po zaparkowaniu od razu opuscilem pojazd bo nie mialem checi przebywac z taka osoba dalej w samochodzie. Czy za taka reakcje mozna w jakis sposob poniesc konsekwencje? W sensie za wyjscie z auta.
zalman

Postprzez silvox » środa 06 marca 2013, 18:39

Egzamin jest nagrywany - możesz napisac skargę na egzaminatora.. Łaski nie robi, że ma taką pracę - nerwy się zostawia w domu.. Albo niech się zwolni..
silvox

Postprzez zalman » środa 06 marca 2013, 19:46

Niezalezy mi na skardze. Moze to zle ale nie.mam zupelnie na to czasu. Nie rozumiem dlaczego dozylismy takich czasow gdzie o wszystko co raz ciezej.
zalman

Postprzez rusel » środa 06 marca 2013, 20:23

Wkurzony po zaparkowaniu od razu opuscilem pojazd bo nie mialem checi przebywac z taka osoba dalej w samochodzie. Czy za taka reakcje mozna w jakis sposob poniesc konsekwencje? W sensie za wyjscie z auta.

nikt nie zmusza do uczestniczenia na egzaminie, nikt nie zmusza do przebywania w samochodzie przed w trakcie i po egzaminie, cala reszta to kwestia kultury osobistej......
rusel

Postprzez jendrek41 » czwartek 07 marca 2013, 11:15

Nie zdałem kolejny raz, ale już dalej jestem z wiedzą praktyczną o trudnościach moich podczas egzaminu:)
jendrek41

Postprzez axel234 » czwartek 07 marca 2013, 12:15

Jeśli masz ochotę, opisz trochę przebieg egzaminu i przyczynę oblania.
axel234

Powrót do Egzamin na prawo jazdy