Gdzie sprawdzić jakie posiadam kategorie prawa jazdy ?

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Gdzie sprawdzić jakie posiadam kategorie prawa jazdy ?

Postprzez sarscore » niedziela 02 czerwca 2013, 18:25

Witam . Tak jak w temacie Gdzie sprawdzić jakie posiadam kategorie prawa jazdy ?
Posiadam ich kilka i chciałbym wejść na swój profil i zobaczyć jakie posiadam.
Tak jak np: Policja jak kontroluje to widzi jakie posiadam kategorie , widzi również
czy nie mam wstrzymanego prawa jazdy za punkty czy alkohol
( jednym słowem widza wszytko przy kontroli ) a czy ja mogę gdzieś to zobaczyć ?
Pytam dlatego głównie bo możne jest kupowanie prawka , znajomy się nad tym zastanawia i jak sprawdzić czy jego prawko będzie w rejestrze ? bo ta strona pwpw to jest dziadostwo tam nie ma nic
sarscore

Re: Gdzie sprawdzić jakie posiadam kategorie prawa jazdy ?

Postprzez Borys_q » niedziela 02 czerwca 2013, 21:40

Na komendzie policji, tylko chciałbym zobaczyć minę kolegi jak policjant stwierdzi, że nie figuruje jako kierowca.
Szybka jazda nie wymaga odpowiednich umiejętności. Trzeba jedynie wiedzieć który pedał odpowiada za jej zwiększanie.
Borys_q

Re: Gdzie sprawdzić jakie posiadam kategorie prawa jazdy ?

Postprzez oskbelfer » niedziela 16 czerwca 2013, 10:56

sarscore napisał(a):Witam . Tak jak w temacie Gdzie sprawdzić jakie posiadam kategorie prawa jazdy ?
Posiadam ich kilka i chciałbym wejść na swój profil i zobaczyć jakie posiadam.

a po co masz wchodzić na swój profil ------- nie masz plastiku w rękach i nie pamiętasz swoich egzaminó na prawo jazdy ?

Tak jak np: Policja jak kontroluje to widzi jakie posiadam kategorie , widzi również
czy nie mam wstrzymanego prawa jazdy za punkty czy alkohol
( jednym słowem widza wszytko przy kontroli ) a czy ja mogę gdzieś to zobaczyć ?

możesz to zobaczyć na policji

Pytam dlatego głównie bo możne jest kupowanie prawka , znajomy się nad tym zastanawia i jak sprawdzić czy jego prawko będzie w rejestrze ? bo ta strona pwpw to jest dziadostwo tam nie ma nic

takiej bezmyślności to już dawno nie czytałem ---------- jak sobie znajomy kupił prawko na bazarze to niech idzie do "sprzedawcy", ten "sprzedawca" w swoim kompie pokaże Twojemu koledze takie specjalne połaczenie z pwpw i tam znajomy zobaczy to wszystko co chce zobaczyć :)

Nim jednak to zrobi, to polecam dobrego lekarza kóry leczy nogi, bo na leczenie głowy to tylko przeszczep coś może zaradzi
sorry taki mamy klimat....sorry - na autostradach nie ma skrzyżowań, am sorry
N'attendez pas le Jugement dernier. Il a lieu tous les jours.
oskbelfer

Powrót do Luźna gadka