Witam.
Czy ktoś może mi napisać jak naklejenie takiej folii ma się do polskich przepisów??
http://allegro.pl/folia-przyciemniajaca-do-lamp-2-odcienie-i3194660051.html
przez among » środa 15 maja 2013, 09:32
przez MotoTomasz » środa 15 maja 2013, 13:43
przez Uciekaj1 » środa 15 maja 2013, 21:16
przez among » czwartek 16 maja 2013, 11:09
Uciekaj1 napisał(a):Czego to ludzie nie wymyślą....
Nie wiem czemu, ale odruchowo skojarzyłem te folie z golfem, najlepiej IIIpo wiejskim tuningu
![]()
Daj sobie z tym spokój. Kolega MotoTomasz dobrze pisze. Jeśli coś będzie nie tak, to masz problem. Co innego, gdy lampy są fabrycznie przyciemnione - ja mam reflektory przednie właśnie tak lekko przydymione, ale tył już nie - i według mnie bardzo słusznie. Jeśli ktoś hamuje, czy jedzie, to niech to będzie wyraźnie widać. Pomijając już kwestie wyglądu.
przez Baranek » sobota 25 maja 2013, 14:24
przez Aiden » wtorek 25 czerwca 2013, 12:23
among napisał(a):Uciekaj1 napisał(a):Czego to ludzie nie wymyślą....
Nie wiem czemu, ale odruchowo skojarzyłem te folie z golfem, najlepiej IIIpo wiejskim tuningu
![]()
Daj sobie z tym spokój. Kolega MotoTomasz dobrze pisze. Jeśli coś będzie nie tak, to masz problem. Co innego, gdy lampy są fabrycznie przyciemnione - ja mam reflektory przednie właśnie tak lekko przydymione, ale tył już nie - i według mnie bardzo słusznie. Jeśli ktoś hamuje, czy jedzie, to niech to będzie wyraźnie widać. Pomijając już kwestie wyglądu.
Chodzi o to, że mam lekko pęknięty i chciałem nakleić na to folie bo może się przyczepić na przeglądzie. Folia byłaby naklejona tylko na czas kontroli.
przez ks-rider » wtorek 25 czerwca 2013, 12:48