Egzamin po dlugiej przerwie...

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Egzamin po dlugiej przerwie...

Postprzez Ptysiaq » czwartek 21 kwietnia 2005, 07:31

Jedno pytanie mnie nurtuje czy po niezdanych 3 egzaminach, bylo to dawno temu, trzeba dokupic jakies godziny dodatkowe i dolaczyc stosowny papierek do dokumentow (jak to jest w przypadku teorii i praktyki) ?
TEORIA: 24.05.2005 - OK
PRAKTYKA: 08.06.2005 - ?

Ufaj Bogu, ale samochod zamykaj...
Ptysiaq

Postprzez ella » czwartek 21 kwietnia 2005, 08:03

Jezeli nie zdałeś 3 razy teorii to musisz dokupic 10 godzin zajęc teoretycznych i dostać zaświadczenie.
Ale jeżeli zdałeś wtedy teorię a oblałeś tylko 3 razy praktykę to dokupujesz 5 godzin jazd i bierzesz zaśwaidczenie które zanosisz do WORD i wtedy zapisujesz sie na egzamin.
Oczywiście musisz zdawać ponownie teraz i teorię bo była ważna tylko pół roku.
ella
Moderator

Postprzez blannka » środa 08 czerwca 2005, 13:18

Alo.Ostatni raz zdawałam w listopadzie 2004, testy mam nieważne a tamto to było 3 podejście.Powiedzcie mi taką rzecz- czy aby zapisać się na teorię musze mieć wyjeżdzone te 5 godzin???? (troche to malo logiczne ale w naszym kraju nic nie wiadomo) i czy w związku ze zmianami jeśli moj instruktor nie podoba mi się i uważam, że nie przygotował mnie dobrze do egzm. i nie chcę aby był obecny na moim drugim podejściu (mam nadzieje ze go nie bedzie)- bo czytałam wczoraj że będzie on obowiązkowy, czy mogę się jakos odwołać i zabrać innego????RAny i po co te zmiany!!!
blannka

Postprzez ella » czwartek 09 czerwca 2005, 20:56

czy w związku ze zmianami jeśli moj instruktor nie podoba mi się i uważam, że nie przygotował mnie dobrze do egzm. i nie chcę aby był obecny na moim drugim podejściu (mam nadzieje ze go nie bedzie)- bo czytałam wczoraj że będzie on obowiązkowy, czy mogę się jakos odwołać i zabrać innego????

A ja czytałam, że juz odstąpili od obowiązkowej obecności instruktora na egzaminie :wink:
ella
Moderator

Powrót do Egzamin na prawo jazdy