EGZAMIN WEWNĘTRZNY

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

EGZAMIN WEWNĘTRZNY

Postprzez Lesok » piątek 08 lipca 2005, 17:11

CZesc mam pytanko! Jezeli zaliczylem na egzaminie wewnetrznym plac manewrowy a nie zaliczylem jazdy po miescie to czy musze jescze raz wszystko zaliczyc tak jak na egzaminie panstwowym czy tylko to czego nie zaliczylem ????????????
Lesok

Postprzez Sławek_18 » piątek 08 lipca 2005, 18:27

to masz jakis zakrecony ten OSK.
Mi tam tylko powiedzial, ze robi egzamin wew. i bedzie patrzyl "bardziej" niz zwykle.
Ale i tak bez problemu, mimo tego, ze po kilka razy powtarzalem łuk :P
Teoretycznie pewnie calosc. I do tego oczywiscie odplatnie.
Prawo Jazdy na C uzyskane: 20-10-04
Ilość egzaminów: sztuk 1
Prawo jazdy na B uzyskane: 08-02-02
Ilość egzaminów: sztuk 1
Prawo Jazdy na C-E uzyskane: 23.04.2008
Ilość egzaminów: sztuk 3
Sławek_18

Re: EGZAMIN WEWNĘTRZNY

Postprzez ella » sobota 09 lipca 2005, 11:12

Lesok napisał(a):CZesc mam pytanko! Jezeli zaliczylem na egzaminie wewnetrznym plac manewrowy a nie zaliczylem jazdy po miescie to czy musze jescze raz wszystko zaliczyc tak jak na egzaminie panstwowym czy tylko to czego nie zaliczylem ????????????

Jezeli instruktor kazał co jeszcze raz przystapić do egzminu wewnętrznego to na 100% będzie to i plac i miasto. Tak jak na prawdziwym egzaminie.
ella
Moderator

Postprzez barylkaq » sobota 09 lipca 2005, 11:32

lol o ile wiem i sam w tym uczestniczyłem, to jest tylko egzamin wewnętrzny - teoretyczny a nie praktyczny.
prawko B, C, C+E !!!
barylkaq

Postprzez ella » sobota 09 lipca 2005, 11:45

barylkaq napisał(a):lol o ile wiem i sam w tym uczestniczyłem, to jest tylko egzamin wewnętrzny - teoretyczny a nie praktyczny.

Widzisz są OSK i OSK :wink:
Jedne robią drugie nie robią :wink:
Jedne podchodzą do tego ulgowo inne tak jak na prawdziwym egzaminie.
Co lepsze?
Może lepiej powtórzć egzamin w OSK jak widzimy, że nie wszystko potrafimy niz płacić 74 zł w WORD.
http://www.prawojazdy.com.pl/forum/view ... wn%EAtrzny

http://www.prawojazdy.com.pl/forum/view ... wn%EAtrzny
ella
Moderator

Postprzez ari » sobota 09 lipca 2005, 16:43

Ja miałem wewnętrzy praktyczny obowiązkowy, z taki zastrzeżeniem, że jesli go nie zdam, to mi nie wypisze zaswiadczenia o ukonczeniu kursu i bede musial wykupywac dodatkowe godziny :D Ale zdałem :P Teorii nie trzeba było pisać :)
ari

Postprzez artur_bytom » środa 13 lipca 2005, 19:32

A ja miałem na egzaminie wewnętrznym tylko teorie :shock:, jakieś pokręcone to jest..
artur_bytom

Postprzez Włodek » środa 13 lipca 2005, 23:21

artur_bytom napisał(a):A ja miałem na egzaminie wewnętrznym tylko teorie :shock:, jakieś pokręcone to jest..

:idea: Zgodnie z przepisami : rozpoczęcie szkolenia praktycznego (jazd) nie może się rozpocząć jeżeli kursant nie zaliczy egzaminu wewnętrznego z teorii(testy).
Wydanie zaświadczenia o ukończeniu kursu z klauzulą : "przygotowany do złożenia egzaminu państwowego" musi być poprzedzone egzaminem wewnętrznym z wynikiem pozytywnym :!: OSK, które nie trzymają się tych przepisów działają na szkodę kursanta,który myśląc, że jest świetnie przygotowany idzie na swoją "chwilę prawdy" i zostaje gorzko rozczarowany. To nie przedszkole - to życie :!: i to niejednokrotnie nie tylko Wasze :!:
Spokojny instruktor,
Pozdrawiam wszystkich na forum a zwłaszcza
Zagłębiaków
Włodek

Postprzez artur_bytom » czwartek 14 lipca 2005, 01:55

więc powiem jeszcze że egzamin wewnętrzny z teorii miałem dopiero po skończeniu kursu z praktyki :D
Kat. B :
zdane: 11 lipiec 2005 :D
odebrane: 28 lipiec 2005 :D:D
artur_bytom

Postprzez Anitka » czwartek 14 lipca 2005, 10:05

Ja egzamin wewnętrzny teoretyczny miałam dwa tygodnie przed państwowym, ale to był pikuś szczególnie jak nad głową miałam swojego instruktora i kierownika OSK (znajomy rodziny:) ). Wewnętrzny egzamin to tylko prowizorka. Wewnętrzny praktyczny na mieście miałam, jak ostatni raz przed egzaminem państwowym pojechałam do Piotrkowa (egzamin wewnętrzny praktyczny na mieście - 2-godzinny :) ), a na placu to też ostatnie godziny przed egzaminem państwowym na placu.
Prawko kat. B mam od 12 lipca 2005; zdałam za pierwszym podejściem :-)
Anitka

Powrót do Egzamin na prawo jazdy