Witam;
Zdawałem dziś 3 raz niestety nie zdałem.
Wylosowaliśmy zestaw 5 którego nie chciałem powiedziałem z uśmiechem na twarzy że oblałem to poprzednio, egzaminator się uśmiechnął.
Łuk- jade,jade staje. On do mnie chłopcze....... ja wychodze z auta patrze... dobrze przecież stoje a nagle żarówka w głowie" ku.... pasy!!!" każe mi zawrócić i mówi że mam się nie denerwować bo widzi że dobrze jeżdże;)..
jade,jade staje OK. cofam ok staje on tak patrzy i mówi ręczny ja puściłem sprzęgło samochód fiknął a on " spokojnie, spokojnie dobrze jest nie kazałem ci wychodzić tylko chciałem cie nastraszyć" zawróciłem na równoległe (zatoczka) staje i odpoczywam(ktoś oblewał łuk;() a przy okazji grzeje silnik dając mu gazu na luzie.
jade jade nagle skręcam mówie cholera pomyliły mi się pachołki już jest po mnie ale cód jakoś jestem ale... belka.
jeszcze raz, staje, wysiadam z auta, oglądam czy dobrze stoje (myślałem że ten co stał na łuku ma jechać ) patrzy się gościu na mnie, uśmiecha aja" mam jechać??" "hmmm ja moge sobie tak stać"
Jade teraz ok jade jade belka mówie kur... wysiadam z auta zirytowany mówie taki zdenerwowany że jakaś mała ta zatoczka, on że wymiarowa i że trzeba było wcześniej kręcić.
na 7 osób plac przejechała.... 1 !!.
Egzamiator wymyślił sobie że lusterka muszą być schowane w garażu, ( ja sobie myśłe że chyba go pogieło!!) jak jakaś dziewczyna jechała i staneła OK to on stanoł przy prawym lusterku na lini i powiedział że lusterko za linią, ona że na lini a on że mu przykro.
Byłem zły i nawet nie miałem ochoty na czytanie karty.
ale jade sobie w tramwaju z kumplem i przeżywam egzamin.
czytam karte i nie wieże własnym oczom. egzaminator napisał zestaw 5 i :
-Przygotowanie do jazdy i ruszanie - P
-Jazda pasem ruchu - P
-Parkowanie prostopadłe tyłem - N N.
a ja hnnn przecież ja jeździłem równoległe!! a nie prostopadłe.
a zboku napisane:
1) ... że wjazd na belke,,,
2)... że wjazd na belke,,..
A przecież ja tego nie jeździłem ! więc jak to mogłem oblać??
Prosze napiszcie mi czy moge składać protest i czy mam sznse?
Jak taki protest ma wyglądać i ile mam na niego czasu?
Bardzo prosze o odpowiedź!