czy ktoś wie o co chodzi z nowymi prawojazdami??..bo już sam

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

czy ktoś wie o co chodzi z nowymi prawojazdami??..bo już sam

Postprzez malusia » czwartek 14 lipca 2005, 15:41

Bo mam problem-bo chciałam w te wakacje zrobić prawko ale niestety z kasą krucho:(-nio a słyszałam że od pażdziernika będzie drożej ,trudnirj i do kitu...nio i mam prośbe żeby ktosik napisał mi co na ten temat wie-czy naprawde będzie tak żle,i czy np. mogę zacząć teraz kurs po starych zasadach a w pażdzierniku zdawać egzama także na staych czy może już zachacze o nowe--z góry dzięki za odpowiedz:):)
malusia

Postprzez caicek » czwartek 14 lipca 2005, 18:42

Od sierpnia ma ponoc wejsc takie cos ze niit nie beezie wiedzial z jakim egzaminatorem pojedzie. Po prostu czyta ja twoj nr i mowia ci do jakiego autka idziesz, a ta czeka pan egzaminator. No i bedzie mniej placu a wiecej manewrow parkwoania na miescie a to jest truuudne. Wiec powiem ci ze rob teraz jak mozesz ale to ci chyba i tak nic nie da bo i tak zlapia cie nowe przepisy i tak. Pozdrawiam.
Egzamin zdany za pierwszym razem :D:D:D:
02.08.2005
caicek

odpowiedź:)

Postprzez malusia » czwartek 14 lipca 2005, 22:02

Dziękuję za szybką odpowiedż:)--nio tak już się nie załapie-szkoda-nio ale nic i tak trza się nauczyć parkować na mieście...nio a nie wiesz ile ma kosztować kurs?-bo jak cosik to bym teraz zaczęła...a jeżeli podobnie to już w przyszłym roku zastartuje:)-Pozdrawiam
malusia

Postprzez caicek » sobota 16 lipca 2005, 20:19

Z tego co wiem ma byc drozszy :/ Ale cena nieznana :( Pozdrawiam :)
Egzamin zdany za pierwszym razem :D:D:D:
02.08.2005
caicek

Postprzez ella » niedziela 17 lipca 2005, 21:39

malusia napisał(a):słyszałam że od pażdziernika będzie drożej ,trudnirj

Wystarczy poczytać wiadomości na głównej stronie forum

http://www.prawojazdy.com.pl/display.ph ... tykulu=120

caicek napisał(a):Od sierpnia ma ponoc wejsc takie cos ze niit nie beezie wiedzial z jakim egzaminatorem pojedzie. Po prostu czyta ja twoj nr i mowia ci do jakiego autka idziesz, a ta czeka pan egzaminator

To nie żadna nowość to już od dość dawna jest w WORD-ach. W Warszawie od ponad roku komputer losuje przydział egzaminatora do kursanta.
ella
Moderator

Powrót do Egzamin na prawo jazdy