JUŻ PRAWIE KONIEC WAKACJI

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

JUŻ PRAWIE KONIEC WAKACJI

Postprzez Myszka*** » niedziela 24 sierpnia 2003, 21:13

:cry: :cry: :cry: bardzo jestem smutna z tego faktu , że już za tydzień pójde do szkoły. Skończy się słodkie lenistwo i zacznie się codzienna rzeczywistość licealisty ale szczęśliwego z powodu fajnej szkoły i klasy ale ci nie którzy nauczyciele :cry: :cry: :cry:
Pozdrawiam :wink: :D :wink: :D
Myszka***
Myszka***

Postprzez Sławek_18 » poniedziałek 25 sierpnia 2003, 09:37

Ja mam trroche "lepiej" bo chodze do wieczorowki dla doroslych i mam szkole tylko 3 dni w tygodniu. :P ale i tak mozna dostac bialej goraczki z niektorymi nauczycielami.
Prawo Jazdy na C uzyskane: 20-10-04
Ilość egzaminów: sztuk 1
Prawo jazdy na B uzyskane: 08-02-02
Ilość egzaminów: sztuk 1
Prawo Jazdy na C-E uzyskane: 23.04.2008
Ilość egzaminów: sztuk 3
Sławek_18

Postprzez Mmeva » wtorek 26 sierpnia 2003, 00:37

Ja zaczynam studia 22... wrzesnia ;( (a praktycznie 18-ego, bo musze się stawić po indeks i coś tam jeszcze). A wszystkie inne uczelnie zaczynają 1 października, buuu ;( - pocieszam się tylko tym, że podobno u nas będą potem dłuższe przerwy na ferie, święta etc. Tak mało czasu, a jeszcze tak wiele do zrobienia ...
Mmeva

wakacje

Postprzez Fridzia » wtorek 26 sierpnia 2003, 14:24

a mi w tym roku taaaaaaaaak szybko wakacje minely, ze az sie nie da tego wyobrazic! cale szczescie ze mam super szkole a nawet i na nauczycieli nie narzekam....no dobra moze czasem, ale ogolnie jest luzik:)szkoda ze w tym roku trzeba sie niezle napocic przy uczeniu bo matura na mnie czeka!!!! ale mam nadzieje, ze jak prawko zdalam za 1 razem to moze i z matura pojdzie dobrze;)
ale sluchajcie, za rok znowu beda wakacje, nie ma sie czym martwic!!!
Die größte Gefahr im Straßenverkehr sind Autos, die schneller fahren als ihr Fahrer denken kann. :):):)
Fridzia

Re: wakacje

Postprzez Kordula » wtorek 26 sierpnia 2003, 19:08

Fridzia napisał(a):szkoda ze w tym roku trzeba sie niezle napocic przy uczeniu bo matura na mnie czeka!!!! ale mam nadzieje, ze jak prawko zdalam za 1 razem to moze i z matura pojdzie dobrze;)

Skądś znam ten problem ;), ale również mam nadzieję, że nie będzie tak źle.
teraz już nic tylko sie uczyć ;)
Kordula

Postprzez Gwiazdka » środa 27 sierpnia 2003, 15:10

no ja prawde mowiac nie mialam w tym roku wakacji... bo cale dwa miesiace pracowalam... :? no nie liczac jednego tygodnia pod koniec czerwca... ech... jak nie szkola to praca... i badz tu szczesliwy i odpocznij...
Gwiazdka

Postprzez leila » czwartek 28 sierpnia 2003, 19:32

ale was dobiję jak powiem że ja mam jeszcze cały miesiąc wakacji 8) a oznacza to miesiąc na zrobienie prawka :shock:
leila

Postprzez Mmeva » wtorek 09 września 2003, 11:28

buuu, zostały mi jeszcze niecałe 2 tyg... ;( :twisted:
Mmeva

Postprzez Agawa » czwartek 25 sierpnia 2005, 09:25

Odkopałam starego posta ale jak najbardziej na czasie...hehehe :D
Agawa

Postprzez cappricio » czwartek 25 sierpnia 2005, 09:47

niestety :( i matura, matura... <boje sie>
cappricio

Postprzez Cubaza » czwartek 25 sierpnia 2005, 13:41

Tak jak poprzednik... Matura w tym roku i do tego jeszzce egzamin zawodowy i do tego egzaminy na studia;) Dużo tego ale jeszcze się tym za bardzo nie przejmuje... Narazie ciesze się wakacjami chociaż kończą się za 6 dni(bez dzisiejszego)
Cubaza

Re: JUŻ PRAWIE KONIEC WAKACJI

Postprzez Polonez » czwartek 25 sierpnia 2005, 15:25

Myszka*** napisał(a)::cry: :cry: :cry: bardzo jestem smutna z tego faktu , że już za tydzień pójde do szkoły. Skończy się słodkie lenistwo i zacznie się codzienna rzeczywistość licealisty ale szczęśliwego z powodu fajnej szkoły i klasy ale ci nie którzy nauczyciele :cry: :cry: :cry:
Pozdrawiam :wink: :D :wink: :D

Z tym się zgodze. Ja i tak nie moge się doczekać bo 2 września ide po odbiór prawka :!: A te wakacje przeznaczyłem na jego zrobienie i zdanie za 1 wszym razem czyli wakacje nie zmarnowane :):) Wybieram się jeszcze kiedyś we wrześniu na weekend ze znajomymi nad jeziorko :) Wreszcie bedzie miał kto prowadzić hehe :lol: 8)
jestem za nakazem całorocznego używania mózgu podczas prowadzenia auta:)
Polonez

Postprzez cappricio » czwartek 25 sierpnia 2005, 15:30

poprzedniCZKA, Cubaza, poprzedniczka :P

ja prawko tez dostane niedlugo, moze juz za tydzien? w ten piatek mija tydzien od egzaminu zdanego :] <hmmm>
cappricio

Re: JUŻ PRAWIE KONIEC WAKACJI

Postprzez carolinex » czwartek 25 sierpnia 2005, 18:43

Polonez napisał(a): Z tym się zgodze. Ja i tak nie moge się doczekać bo 2 września ide po odbiór prawka :!: A te wakacje przeznaczyłem na jego zrobienie i zdanie za 1 wszym razem czyli wakacje nie zmarnowane :):)

Ja też przeznaczyłam wakacje na kurs praktyczny i zdanie prawka i na szczęście udało mi się. Ale jak sobie pomyśle, że za tydzień trzeba będzie isć na rozpoczęcie roku szkolnego :( No i zacznie się nauka, bo matura tuż tuż :? A dla mnie liceum to niestety nie jedyna szkola do której chodzę.... więc w tym roku będę kończyła dwie szkoły :( ale przynajmniej mam prawko i nie będe miała kłopotów z dojazdami :) no i na początku września szykuje się też wycieczka klasowa :) Mam nadzieję, ze sie uda, a za rok będę mogła spokojnie odsapnąć.... z myślą, że dostałam się na studia :):):) pozdrawiam
28.07.2005 - egzamin - zdany za 1-wszym razem
10.08.2005 - prawko odebrane :)
carolinex

Postprzez JarQ » piątek 26 sierpnia 2005, 07:54

<b>Agawa</b> - ale się zdziwiłem jak przeczytałem, że <b>leila</b> przygotowuje się do zdania prawa jazdy ;) Myślałem, że jej za coś zabrali ;) Dopiero potem doczytałem jaka jast data tego posta ;)

Pozdrawiam,

Jarek

Ps. koniec wakacji to dla mnie zmartwienia z innego powodu: znów będą korki w mieście, a tak się fajnie ostatnio jeździło :)
Zalety jesieni są natomiast takie, że na grzybki będzie można wyskoczyć :)
JarQ

Następna strona

Powrót do Luźna gadka