Jak sie uczyć??

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Jak sie uczyć??

Postprzez diana1 » środa 31 sierpnia 2005, 14:01

Witam wszystkich!
Mam zamiar w najpliższym czasie zapisać sie na kurs. Jesten dopiero uczennica wiec mam malo czaasu i zawczasu chce sie przygotowac do teoretycznej czesci egzaminu. Z jakiej najlepiej książki mogła bym się nauczyć??
Prosze o jakieś informacje
diana1

Postprzez Silent » środa 31 sierpnia 2005, 14:37

Jeśli chodzi o teoretyczną część egzaminu, to chyba najlepiej na początku rozwiązać kilkukrotnie cały zestaw 487 pytań, a potem ćwiczyć ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć, jeśli 50 raz z rzędu będziesz miała zero błędów to znak że się nauczyłaś ;) Ja tak robiłem i miałem na teorii zero błędów ;)
Obrazek
Silent

Postprzez ella » środa 31 sierpnia 2005, 14:51

Co do ćwiczenia testów to łatwiej przyjdzie ci ich rozwiązywanie jak będziesz w trakcie teorii. Wtedy będziesz wiedziała dlaczego tak a nie inaczej trzeba zaznaczyć poprawna odpowiedź. Najlepiej jakbyś zdobyła ksiązkę typu "Podręcznik kierowcy kategorii B" To ci trochę w głowie rozjaśni, co i jak i dlaczego tak a nie inaczej. Znajdziesz tej książce wiadomości o zasadach ruchu drogowego, znaki drogowe i wszystko inne co potrzebne do teorii.
ella
Moderator

Powrót do Luźna gadka