Henq napisał(a):moderator powinien pozostawać bezstronny, co akurat w twoim przypadku nie będzie możliwe.
Mylisz się. Mimo tego co można sobie "myśleć" to staram się być ogólnie człowiekiem poważnym. To nie jest tak, że po zostaniu moderatorem od razu bym nałożył bana np. na szerszona tylko dlatego, że się ze mną nie zgadza. Za stary jestem aby takie rzeczy sprawiały mi satysfakcje. A właśnie ja cenie sobie bardziej jak ktoś próbuje (nawet nieudolnie) się sprzeczać niż tylko wiecznie przytakiwać. Poza tym za bany za byle co administracja zapewne szybko by mnie takiej funkcji pozbawiła, tak jak kiedyś samego szerszona. Tak... kiedyś był tutaj moderatorem.
Między Tobą a "Szymonixem" były podobne wzajemne inwektywy, ale to Szymonix tylko dostał ostatecznie od Elli bana. Uważam to za nieprofesjonalne. bez urazy, ale na logikę oboje powinniście dostać bana a nie tylko jeden. U mnie by nie było, że są równi i równiejsi.
Henq napisał(a):wskaż trzy tematy w których zabierasz głos uwzględniając przedział czasu 48h
Za mało się dzieje
A też nie będę pisać na siłę aby tylko pisać. Głównie ostatnio udzielam się na forum chat, który co prawda jest jednym wątkiem, ale na różne tematy.
Henq napisał(a):oczywiście możesz wskazać klony
Nie posiadam