Cyryl napisał(a):Henq napisał(a):tak napisałem wskażesz?...
napisałeś, że
każdym swoim postem potwierdzam brak znajomości przepisów, mimo, że znaczna cześć moich wypowiedzi jest na inne tematy niż przepisy.
w szczególności w wątku "Sytuacje na drodze"
Cyryl napisał(a):do tego nazwałeś użytkowników (ja również jestem użytkownikiem tego forum) "amebami umysłowymi".

użytkowników tak nazwałem

wskażesz gdzie użyj quote! oczerniasz mnie teraz!
nazwałem tak jednego konkretnego hipokrytę który zarzuca mi że nie znam polskiego a sam nie ogarnia podstawowych pojęć co to synonim
jak ty tak czytasz wszystko jak moje wpisy to współczuję
Cyryl napisał(a):gdzie ja udowadniam, że czuję się alfą i omegą?
jeżeli ja mam lub ktoś inny ma wątpliwości odsyłam do mądrzejszych
Ale ty nie masz wątpliwość jesteś świecie przekonany o swojej racji a przepisy mówią zgoła coś innego
Cyryl napisał(a):ja przepisy zacytowałem, co oczywiście z powodu mojej ułomności umysłowej nie potraktowałeś poważnie,

gdzie cytowaleś? przewertowałem wszystkie 7 stron i oprócz moich wpisów nie znalazłem słowa zabroniona bądź jakiejkolwiek jego odmiany więc jakie ty przepisy cytowaleś?
Cyryl napisał(a):więc zachęciłem do kontaktu z egzaminatorem nadzorującym.
to czy z tego skorzystasz, czy nie - to Twoja sprawa.
jest to jakiś źródło i wydaje mi się, zawsze lepiej znać zdanie osoby, która decyduje jak będzie to interpretowane na egzaminie.
może jakiś wyrok sądu ten egzaminator ma w zanadrzu?
Czekam nadal na przepis zabraniający jazdy poboczem!
ja rozumiem że dla niektórych zapis:
"która może być przeznaczona do ruchu pieszych lub niektórych pojazdów" jest ewidentnym dowodem na to że pojazdy kategorycznie nie mogą jechać poboczem, ale kurde no bez przesady polonistka tych orłów w grobie się przewraca

wyobraź sobie zapis:
skórka jabłka przylega do miąższu i może być przeznaczona do jedzenia przez ptaki.
czy to oznacza że skórka jabłka jest tylko do jedzenia przez ptaki nie wolno jej spożywać przez innych użytkowników? jakiś zakaz na to? podstawy polskiego się klaniają u hipokrytów!
Oczywiście nie mogę zrozumieć dlaczego dla niektórych zapis:
"Kierujący pojazdem, korzystając z jezdni dwukierunkowej co najmniej o czterech pasach ruchu, jest obowiązany zajmować pas ruchu znajdujący się na prawej połowie jezdni." dotyczący jezdni chcą stosować do pojazdów na poboczu

ten user to nadal poza skalą
co do twoich "przepisów" nadal braku zakazu! Co do reszty widzisz powyżej mój sceptycyzm?
Im lepszy samochód terenowy - tym traktor musi dalej jechać.