Wstrzymane zapisy i egzaminy-Warszawa

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Postprzez ella » piątek 06 stycznia 2006, 17:44

http://motoryzacja.interia.pl/news?inf=703587
Jak powiedział dyrektor warszawskiego WORD-u Andrzej Szulc, pozostałe egzaminy, w tym teoretyczne na kategorię B, nie będą zawieszone. Szulc przypuszcza, że wstrzymanie przeprowadzania egzaminów spowoduje wydłużenie czasu oczekiwania na egzamin nawet do pół roku

Jak na razie wszystkich zapisują bo to się wiąże ze starą ceną a potem będą przesuwać terminy osób zapisanych. Tych z 10, 11, 12....stycznia i tak dalej.
ella
Moderator

Postprzez Myslovitz » piątek 06 stycznia 2006, 17:54

ella napisał(a):
Szulc przypuszcza, że wstrzymanie przeprowadzania egzaminów spowoduje wydłużenie czasu oczekiwania na egzamin nawet do pół roku

Nie no ludzie, trzymajcie mnie, bo mnie zaraz szlag trafi :!: :evil: :twisted:

A co z egzaminem teoretycznym? Przecież jest ważny tylko przez 1/2 roku :x
I co, trzeba będzie go zdawać jeszcze raz :?: :!: bo Word będzie miał opóźnienie :shock:

Jak tak dalej pójdzie, to ja chyba naprawdę pojadę zdawać do Łomży albo Ciechanowa :>
6.03.2006 - zdane
21.03.2006 - odebrane
Myslovitz

Postprzez ella » piątek 06 stycznia 2006, 17:59

Myslovitz napisał(a):A co z egzaminem teoretycznym? Przecież jest ważny tylko przez 1/2 roku :x
I co, trzeba będzie go zdawać jeszcze raz :?: :!: bo Word będzie miał opóźnienie :shock:

Informację o wznowieniu egzaminów podamy w prasie i na naszej stronie
internetowej. Terminy dla osób, którym odwołano egzaminy, będziemy starali
się ustalic najwcześniej jak tylko będzie możliwe. Termi ważności teorii
jest niestety nienaruszalny i nie ma mozliwosci przedłużenia go
. Opłaty dla
osób zakwalifikowanych na egzamin przed 10 stycznia 2006 nie będą zmieniane.
Andrzej Wierzbowski
WORD Warszawa
ella
Moderator

Postprzez dagmusia » piątek 06 stycznia 2006, 18:02

Vella napisał(a):Dziś w lubelskim WORDzie miły egzaminator wspomniał, że w Warszawie "egzaminy odwołane aż do wiosny".

Myslovitz napisał(a):Dzisiaj zapisałam się w Wordzie warszawskim (Bemowo) na mój 4. egzamin. Oczywiście wzięłam pierwszy wolny termin, czyli:
7 lutego, godz. 14.00.
Ponad m-c czekania, co za syf :evil: :twisted:

czyli chyba jednak wcześniej niż do wiosny skoro Myslovitz zapisali na 7 lutego... :?:
a tak a propos: w informacji WORDu warszawskiego podali, że z dniem 10 stycznia do odwołania wstrzymane jest prowadzenie egzaminów w zakresie kategorii B - czy to oznacza, że jak ktoś ma wyznaczony termin na powiedzmy 10 czy 11 stycznia, to termin mu przesuną, bo egzamin się nie odbędzie? bo z drugiej strony jak by miały się normalnie odbyć te egzaminy wyznaczone na pierwsze dni po 10 stycznia, to kiedy mieliby wykonać zmiany na placu? a chyba tylko taki jest logiczny/oficjalny powód zawieszenia egzaminowania?
nauka jazdy to świetna sprawa :D
polecam swojego super-instruktora;-)
dagmusia

Postprzez dagmusia » piątek 06 stycznia 2006, 18:10

no to już jest odpowiedź...
ale przecież to jest SZCZYT :!: :evil:
jak to możliwe, że w ogromym mieście nie umieją się przygotować, a reszta Polski już jest dawno gotowa do nowych egazminów???? :?
sory, ale za takie rozgrywki kosztem osób zdających warszwski WORD powinien iść na zieloną trawkę i to nie na wiosnę, ale od jutra :twisted:
według mnie powinni (warszawski WORD) nieźle zabulić za taki burdel, bo inaczej się tego nie da nazwać :evil: :evil: :evil:
nauka jazdy to świetna sprawa :D
polecam swojego super-instruktora;-)
dagmusia

Postprzez Myslovitz » piątek 06 stycznia 2006, 18:12

Dagmusiu, w świetle tego, co umieściła wyżej ella (dziękuję ellu :D) obawiam się, że ten mój termin 7 lutego został wyznaczony, bo zapisy są wciąż prowadzone, ale tak naprawdę nie zostanie dotrzymany :evil:
No bo niby jak?
Zapisywali wcześniej i wciąż zapisują do 10 stycznia. Od 10 stycznia wstrzymują wszystko, więc będą musieli przecież poprzesuwać te terminy, skoro nawet nie wiedzą, kiedy je wznowią :x

Paranoja jakaś, po prostu płakać się chce, co za bardach :mad2: :mad3:

I jeszcze ta teoria: ważność 1/2 roku jest nienaruszalna, dobre sobie :twisted:
Płacić też trzeba będzie, bo co kogo to obchodzi. To nasz problem a nie ich :evil:

Eaaa, do d... z takim piątkiem: Vella nie zdała, tutaj takie wiadomości - jestem zła :> :mad3:
6.03.2006 - zdane
21.03.2006 - odebrane
Myslovitz

Postprzez laciak » piątek 06 stycznia 2006, 19:00

A ja uważam że to nie Warszawski WORD jest tu winien.

Tyle było terminów już na te zmiany, ale oczywiście były złe. Myśle ze wybrali najgorzy jaki może być. I to tu jest problem że Piętka się uparł. Miały wejśc latem, nie weszły, miały być w pażdzierniku, nieweszły, no to teraz będziemy malowac farbą po śniegu i parkowac w zaspach. W dodatku tak naprawde to nikt nic nie wie o tych zmianach. Ustawa ustawą ale jest bardzo wiele rzeczy których ona do konca nie reguluje. Samo miejsce na równoległe w miescie ze stwierdzeniem "około" dwóch długości pojazdu. Co to ma być? "około" kto poda definicje tego?

Jedynie Warszawa się postawiła i mysle, że dokońca to nie jest tak że oni nie zdążyli :?
ale oczywiście cała reszta nie załapała wątku i się trzesie ze strachu, co by nie podskakiwać za wysoko, bo jeżeli wczesniej sie fartem weszło na stołek to lepiej cicho teraz siedzieć.

Oczywiście najbardziej cierpią teraz kursanci. Prasa i TVP do końa podawała sprzeczne informacje, ale i WORDy. Możemy dziękować tym co podpisywali te wszystkie terminy wejścia. Tym co chyba w ogóle nie wiedzą w czym siedzą ale myśle że to jest kolejny temat rzeka i nie tylko tu jest burdel. nie trzeba daleko szukać: Skracanie roku szkolnego w trakcie jego trwania :shock: super dla uczni bo będzie laba, ale co z materiałem, który nauczyciele musieli porozpisywac na jakieś konspekty, dokładnie co kiedy zrealizują itp. itd. najlepiej stwierdzić ze jak jest ciepło to sie człowiek źle uczy :D wszedzie dookoła czycha taka paranoja 8)

A to już IV Rzeczpospolita :D :D

Szczerze Wam współczuje, ale to chyba my sobie nawzajem powinniśmy współczuć :?
laciak

Postprzez bodek541 » piątek 06 stycznia 2006, 22:05

No dobrze ale stanowiska nie ma jednego.Więc skoro weszły te przepisy w życie to sie zamyka część stanowisk a na reszczie sie przeprowadza egzaminy.Póxniej jak wchodzi czas na te zrobione stanowiska egzaminuje sie po nowemu a tamte sie robi.Moim zdaniem tylko i wyłącznie jest winny WORD.Nie wiem jak jest u mnie bo nie patrzałem ale z tego co czytałem to jest przygotowany WORD Częstochowski
NIGDY NIE KŁÓĆ SIE Z IDIOTAMI....SPROWADZĄ CIE DO SWOJEGO POZIOMU I POKONAJĄ DOŚWIADCZENIEM..
bodek541

Postprzez Myslovitz » piątek 06 stycznia 2006, 22:09

Bodku, masz rację, możnaby to tak właśnie rozwiązać:)
Word warszawski pewnie do ostatniej chwili łudził się, że jednak zmiany wejdą później i póki co nic nie będą musieli zmieniać.
A tu guzik z pętelką :x
Mogliby egzaminować mniej osób, ale jednak egzaminy odbywałyby się, a w obecnej sytuacji żadne egzaminy nie wchodzą w grę :(
6.03.2006 - zdane
21.03.2006 - odebrane
Myslovitz

Postprzez Stanisław » piątek 06 stycznia 2006, 22:27

dobra.
powiedzmy prawdę prosto w nogi!!
nikt KURNA NIE WIE o co tu chodzi i co będzie po 10 stycznia w Wawie i w Polonii całej.
Ale się wkurzyłem,że to akurat mój WORD się tak "wyróżnił". Czy ktoś poleci jakieś fajne, miłe dla kursanta WORDy na mazowszu (ciechanów,radom,siedlce,etc) ??
bo jak mi powiedzą,że straciłem termin (20.01) to nie będę się wahał i czekał aż pójdą po rozum do nogi!!
w imię szatana !!
Stanisław

Postprzez Myslovitz » piątek 06 stycznia 2006, 22:31

Stanisławie, wydaje mi się, że Twój termin nie jest zbyt aktualny (obym się myliła), podobnie jak i mój, choć zapisałam się radośnie dzisiaj :P

No właśnie: Radom, Siedlce, Ciechanów .... chyba coraz bardziej jestem zainteresowana tymi uroczymi miastami ;P

A kiedy się zapisywałeś :?:
6.03.2006 - zdane
21.03.2006 - odebrane
Myslovitz

Postprzez Stanisław » piątek 06 stycznia 2006, 22:40

zapisywałem się coś 27 czy 28 grudnia, pierwszy termin.
No właśnie nie wiem co myśleć - z jednej strony jak dzwonię to mówię,że nie powinno to zająć bardzo długo.Ale z drugiej strony jak jakiś Franek mówi o 6 miesiącach ??
coś jest nie TAK!!
czekam na informacje o innych wordach na mazowszu :D (najlepiej dobry dojazd z wawy :D)
w imię szatana !!
Stanisław

Postprzez bodek541 » piątek 06 stycznia 2006, 22:40

Myslowitz tylko powiedz Mi dlaczego u nas WORD sie jakoś powoli przygotowywał a Warszawski nie mógł.Ja myśle,że dużo też zależy od dyrektora.Tak jak mówie nie byłem tam ale nie jest mały ale i nie jest wielki,żeby nie dali zrobić.Ja myśle że wszystko zależy od dyrektora WORD
NIGDY NIE KŁÓĆ SIE Z IDIOTAMI....SPROWADZĄ CIE DO SWOJEGO POZIOMU I POKONAJĄ DOŚWIADCZENIEM..
bodek541

Postprzez ella » piątek 06 stycznia 2006, 22:47

Stanisław napisał(a):czekam na informacje o innych wordach na mazowszu :D (najlepiej dobry dojazd z wawy :D)

Weź Olsztyn, tylko jeden dzień przerwy.
Bodek541 napisał(a):Ja myśle że wszystko zależy od dyrektora WORD

Oczywiście, że od dyrektora. Warszawski WORD zrobił bojkot a reszta WORDÓW się biernie podporządkowała 8)
Przecież w sprawie przełożenia było to całe spotkanie w Warszawie kilka dni temu. WORDY walczyły do końca ale nic z tego nie wyszło. Może gdyby wszyskie tak walczyły jak Warszawa to nowe egzaminy byłyby od kwietnia.
ella
Moderator

Postprzez bodek541 » piątek 06 stycznia 2006, 23:09

Ja myśle,że jakby tak wszystkie walczyły to może by ich wcale nie było.Tylko dziwne, że jedni nie mieli nic przeciw a drudzy mieli.Uważam,że jeśli dyrektor który nie podporządkował sie to nie powinien być dyrektorem.Albo wszystkie albo żaden.To tak samo jak z kasami w taksówkach.
bodek541

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Egzamin na prawo jazdy