Dobry OSK ... co to znaczy DLA WAS???

Tutaj możecie zamieszczać opinie dotyczące kursów na prawo jazdy

Moderatorzy: ella, klebek

Dobry OSK ... co to znaczy DLA WAS???

Postprzez HIGH » czwartek 12 stycznia 2006, 19:31

Witam wszystkich serdecznie. Chciałbym dowiedzieć się od Was co znaczy dla Was "dobry a może bardzo dobry" Ośrodek Szkolenia Kierowców. Ponieważ dopiero wkraczam na rynek szkół jazdy i jestem akurat w trakcie tworzenia nowego OSK, chciałbym wiedzieć czym "zdobyć" przyszłych klientów. Z góry dziękuję za wszystkie uwagi i spostrzeżenia co do formy reklamy, sposobu szkolenia, godzin prowadzenia zajęć, atrakcji które zaciekawią kursantów itp. Chciałbym aby była to szkoła inna niż wszystkie, aby oferowała najwyższą jakość jakiej dotąd na rynku brakuje.
Pozdrawiam wszystkich czytelników FORUM.
HIGH

Postprzez kropek64 » czwartek 12 stycznia 2006, 21:26

Instruktorzy:
-kompetencyjni,
-humorystyczni,
-potrafiący wytłumaczyć,
-spokojni, nie nerwowi,
-nie jakieś stare gdbury,
-nie palący w samochodzie,
-nie załatwiający swoich prywatnych spraw w pracy (chyba, że pilne),
-rzadko się spóźniający,
-jak mi się coś przypomni to napiszę :D

:arrow: Najlepszą reklamą jest zadowolony kursant :!: :!: :!:

Hehe, wybadałem już kilka osób i właśnie trafiłem do takiego OSKu :D mam farta :D
29.05.2006 ==> niestety
03.06.2006 ==> yeahhhh.... :) i wiadomo o co chodzi

Obrazek
kropek64

Postprzez cappricio » czwartek 12 stycznia 2006, 21:42

http://www.prawojazdy.com.pl/forum/viewtopic.php?t=3462
zobacz tutaj :) troche o idealnym instruktorze ;)

osrodek powinien byc uczciwy i przepelniony miłą atmosferą :) a przede wszystkim posiadający dobrych instruktorów...
cappricio

Postprzez ella » czwartek 12 stycznia 2006, 21:51

Instruktora to zawsze można zmienić.

HIGH, chodzi pewnie o samo OSK bo pisze....
.... spostrzeżenia co do formy reklamy], sposobu szkolenia, godzin prowadzenia zajęć, atrakcji które zaciekawią kursantów itp

:arrow: Reklama oczywiście w internecie i to nie sucha informacja o szkole. Cos bardziej rozbudowanego z galerią zdjęć, nazwiskami instruktorów, terminami kursów, ceną, promocjami. Może zawierać nawet podstawowe wiadomości,które będą pomocne kursantami.
:arrow: sposób szkolenia. Przede wszystkim wykorzystanie wszystkiego co może pomóc w nauce. A jakbyś miał jeszcze symulator.... :jupi:
:arrow: Godziny dogodne dla kursanta. Musisz sam zorientować się jakie jest zapotrzebowanie.
:arrow: atrakcje :hmm: Na przykład ciekawe promocje.

Dodatkowo zapewnij kursantowi ciagłość jazd a nie jedną czy dwie godziny na tydzień.
Kontroluj jakość szkolenia prowadzonego przez instruktorów. Sam możesz wszystkiego nie zauważyć, popytaj kursantów.
Plac manewrowy ( w zasadzie tyłko łuczek) powinien być gdzieś pod ręką a nie na końcu świata :wink: Najlepiej jakby to wszystko było w kupie i biuro i placyk.
ella
Moderator

Powrót do Szkolenie kierowców