Ruszyły nowe egzaminy

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Postprzez Myslovitz » czwartek 12 stycznia 2006, 20:02

Dzisiaj wznowiono egzaminy w W-wie, w obydwu Wordach :P

Była relacja na WOT-ie, widziałam nawet mojego drugiego egzaminatora :wink:
Widziałam również jak ktoś jadąc do tyłu masakrował pachołek na łuku, rozjeżdżając go dramatycznie :oops:

Najbardziej jednak zmartwiła mnie informacja podana przez dyr. Wordu:
do tej pory, czyli na starych zasadach na 100 osób zdawało 35 a dzisiaj zdało ... 18 :twisted: :evil:
Nie brzmi to zbyt zachęcająco :(

A tak w ogóle, to już sama nie wiem, w którym z wątków umieszczać tego typu posty: tutaj a może w tym http://www.prawojazdy.com.pl/forum/viewtopic.php?t=4211 a może tu: http://www.prawojazdy.com.pl/forum/viewtopic.php?t=4038 :roll:
6.03.2006 - zdane
21.03.2006 - odebrane
Myslovitz

Postprzez ella » czwartek 12 stycznia 2006, 20:24

Pierwsi warszawiacy zdają egzaminy na prawo jazdy po nowemu
http://www.mtib.gov.pl/moduly/prasa/tra ... #link20682
Wczoraj ogromna większość oblewała egzamin. Między godz. 8 a 16 na 30 zdających powiodło się jedynie pięciorgu przyszłych kierowców. Wśród nich był m.in. Paweł Wertel. - Strasznie się cieszę. Wydaje mi się, że według nowych zasad można zdać bez żadnych problemów. O wiele łatwiej jest zaparkować na uliczce niż między słupkami - mówi.

Jazda po szerokim łuku
http://www.mtib.gov.pl/moduly/prasa/tra ... #link20688
ella
Moderator

Postprzez Grauko » czwartek 12 stycznia 2006, 22:41

Egazminy na kategorię B w Chełmie (woj. lubelskie) na dobre rozpoczęły się 11 stycznia. Do wczoraj zdało 12 % osoób (nie mam pojęcia ile osób dokładnie przystąpiło do egzaminu). Ale to podobno i tak lepiej, bo na starych zasadach zdawało ok. 8 %. :shock:
Grauko

Postprzez Cheed » czwartek 12 stycznia 2006, 23:06

Grauko napisał(a):Egazminy na kategorię B w Chełmie (woj. lubelskie) na dobre rozpoczęły się 11 stycznia. Do wczoraj zdało 12 % osoób (nie mam pojęcia ile osób dokładnie przystąpiło do egzaminu). Ale to podobno i tak lepiej, bo na starych zasadach zdawało ok. 8 %. :shock:

A już chciałem jechac do Chełma zdawać, bo podobno łatwiej niż w Lublinie zdać egzamin(mniejszy ruch, bardziej wyrozumiali egzaminatorzy)
Cheed

Postprzez Vella » czwartek 12 stycznia 2006, 23:10

Cheed napisał(a): [A już chciałem jechac do Chełma zdawać, bo podobno łatwiej niż w Lublinie zdać egzamin(mniejszy ruch, bardziej wyrozumiali egzaminatorzy)

Ja tam wolę, żebyś zdawał w Lublinie ;) (Vella egoistka)

We wtorek oczekuję na szczegółową relację z placu boju.
Życzę Ci by to była relacja w dziale "zdane" :)
Coś być musi... coś być musi, do cholery, za zakrętem...
Vella

Postprzez Cheed » czwartek 12 stycznia 2006, 23:17

Ja tam wolę, żebyś zdawał w Lublinie ;)
-Ehhh ta kobieca egoistyczna natura ;)

We wtorek oczekuję na szczegółową relację z placu boju.
Życzę Ci by to była relacja w dziale "zdane" :)
-Relacja oczywiście będzie, jednak w dziale oblane, nawet nie oczekuje że mi się uda, nie umiem parkować na mieście, nie ma już czasu na dokupienie godzin(jedynie w poniedziałek mam 2, ale to poświęce na łuk bo nie umiem jeździć patrząc się w tylnią szybę, uczyłem sie na lusterkach, swoją drogą to jest kompletnie bez sensu, każdy powinien jeździć zgodnie z przepisami jednak tak jak mu jest WYGODNIEJ)
Cheed

Postprzez Vella » czwartek 12 stycznia 2006, 23:29

Cheed napisał(a): , nie umiem parkować na mieście, nie ma już czasu na dokupienie godzin(jedynie w poniedziałek mam 2, ale to poświęce na łuk bo nie umiem jeździć patrząc się w tylnią szybę, uczyłem sie na lusterkach, swoją drogą to jest kompletnie bez sensu, każdy powinien jeździć zgodnie z przepisami jednak tak jak mu jest WYGODNIEJ)

mnie to mówisz... :(:(:( :
Vella

Postprzez Cheed » czwartek 12 stycznia 2006, 23:34

mnie to mówisz... :(:(:(
-Szukam zrozumienia po prostu bo już jestem tak zmęczony psychicznie tymi egzaminami, że na kolejny nie mam ochoty iść, gdyby nie to że jazda samochodem jest moim marzeniem....
Cheed

Postprzez Vella » czwartek 12 stycznia 2006, 23:41

Cheed napisał(a):mnie to mówisz... :(:(:(
-Szukam zrozumienia po prostu bo już jestem tak zmęczony psychicznie tymi egzaminami, że na kolejny nie mam ochoty iść, gdyby nie to że jazda samochodem jest moim marzeniem....
no widzisz, a mnie brakuje motywacji, ja nawet nie lubię samochodów, a co dopiero marzenia...

ale jak zrezygnuję to mi poweredjj z Myslovitz łeb ukręcą, więc lepiej juz pójdę na ten egzamin ;) :lol: :lol:
Vella

Postprzez Cheed » czwartek 12 stycznia 2006, 23:44

ale jak zrezygnuję to mi poweredjj z Myslovitz łeb ukręcą, więc lepiej juz pójdę na ten egzamin ;) :lol: :lol:
-Jak mnie za zagłówki obleje to ja egzaminatorowi łeb ukręce obiecuje, bo poprzednim razem ledwo się powstrzymałem ;)
Cheed

Postprzez Grauko » piątek 13 stycznia 2006, 08:26

Heh... czy bardziej wyrozumiali to się okaże. Na starych zasadach, jeden słynny egzaminator (przez grzeczność nie wymienie nawet pseudonimu :D ) na 41 osób przepuścił tylko ... jedną. Tak więc różnie to bywa. Ja zdaje za jakąś godzinke i zobacze jak to jest z tymi egzaminatorami (Boniu, aby tylko Corsa :D ).
Grauko

Postprzez jimorrison » piątek 13 stycznia 2006, 08:59

wczoraj w Kurierze telewizyjnym byla relacja z Odlewniczej, jak to zdaja kursanci "po nowemu". Dziwnym trafem byl tam tez Zbigniew Hołdys, ktorego syn Tytus zdawał wczoraj prawo jazdy. Starszy z Hołdysow stwierdzil ze kapitalnym prezentem dla Tytusa byloby zdani pr.j. w dniu studniowki. Nastepny kadr byl na powracajacego z placu czlowieczka w płaszczu i okrzyki ludzi: "Gratulujemy!!!" (czytaj. szedł młody Hołdys).
Bleeh... jak to sie juz ogladalo to mozna bylo dostac odruchow wymiotnych. Ciekawe czy bez TV. tez by zdal:P :P :P :P... :>
pozdr.
jimorrison

prawo jazdy kat.B, 1 podejście
teoretyczny 1.07.2005=>zdany, praktyczny 21.07.2005=>zdany, odebrane 4.08.2005

Był: FSO Caro 2.0 DOHC, FSO Atu 1.6 OHV, FSO Caro 1.4 DOHC
Jest: FSO Caro 1.6 DOHC
jimorrison

Postprzez Myslovitz » piątek 13 stycznia 2006, 09:37

jimorrison napisał(a):wczoraj w Kurierze telewizyjnym byla relacja z Odlewniczej, jak to zdaja kursanci "po nowemu". Dziwnym trafem byl tam tez Zbigniew Hołdys, ktorego syn Tytus zdawał wczoraj prawo jazdy. Starszy z Hołdysow stwierdzil ze kapitalnym prezentem dla Tytusa byloby zdani pr.j. w dniu studniowki. Nastepny kadr byl na powracajacego z placu czlowieczka w płaszczu i okrzyki ludzi: "Gratulujemy!!!" (czytaj. szedł młody Hołdys).
Bleeh... jak to sie juz ogladalo to mozna bylo dostac odruchow wymiotnych. Ciekawe czy bez TV. tez by zdal:P :P :P :P... :>

Widziałam Hołdysów, no proszę i zdał, hmmm... i to w świetle jupiterów :twisted:
Ciekawe, czy istniała jakaś inna opcja.....
Broń Boże nie twierdzę, że zdał tylko dlatego, że Hołdys się nazywa, ale odruchy wymiotne też miałam :wink:

Vella napisał(a):ale jak zrezygnuję to mi poweredjj z Myslovitz łeb ukręcą, więc lepiej juz pójdę na ten egzamin

Krótko i treściwie, ale to prawda :lol:
6.03.2006 - zdane
21.03.2006 - odebrane
Myslovitz

Postprzez Matylda » piątek 13 stycznia 2006, 12:01

Kurczę...nie mogę się powstrzymać, żeby nie napisać: nienawidzę układów!!!
Z tego co piszecie młody Hołdys pewnikiem "ślizgnął" się po znajomości i znanym nazwisku! Wkurza mnie forowanie niektórych! Mogliby przynajmniej tego nie pokazywać, bo ludzi przecież sz..g trafia!
Ciekawe czy w naszym pięknym kraju już zawsze będą układy i układziki? Takich sytuacji jest pełno, na każdym kroku.
Zdającym "po nowemu" życzę powodzenia :D
Żyj tak, aby nikt nigdy przez Ciebie nie płakał !
Rozpoczęcie kursu: 22.08.2005
Egzamin 1 podejście: 23.11.2005 zaliczony pozytywnie
Prawo jazdy odebrane: 05.12.2005
Matylda

Postprzez jimorrison » piątek 13 stycznia 2006, 17:54

Matylda napisał(a):Kurczę...nie mogę się powstrzymać, żeby nie napisać: nienawidzę układów!!!
Z tego co piszecie młody Hołdys pewnikiem "ślizgnął" się po znajomości i znanym nazwisku! Wkurza mnie forowanie niektórych! Mogliby przynajmniej tego nie pokazywać, bo ludzi przecież sz..g trafia!

Bron Boze nikt tu z nas nie stawia tez ze Holdys by nie zdal gdyby nie TV.
Ale swoja droga dziwny zbieg okolicznosci prawda ;>..... ;/
pozdr.
jimorrison

prawo jazdy kat.B, 1 podejście
teoretyczny 1.07.2005=>zdany, praktyczny 21.07.2005=>zdany, odebrane 4.08.2005

Był: FSO Caro 2.0 DOHC, FSO Atu 1.6 OHV, FSO Caro 1.4 DOHC
Jest: FSO Caro 1.6 DOHC
jimorrison

Następna strona

Powrót do Egzamin na prawo jazdy