zdane C , C+E

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Postprzez Tomek_ » środa 15 marca 2006, 11:41

Greg_KFR napisał(a):ja mam pytanie, mozna od razu zdawac na C+E (tiry) czy trza najpierw moze C1 , pozniej C i pozniej C+E ? i drugie pytanie czy egzaminatorzy przy zdawaniu na C+E mają jakies chwyty czy częściej oblewaja za "humor" ?
i jeszcze jedno pytanie do osob z wawy, tam w wordzie na odlewniczej się tylko zdaje egzamin czy tez tam jakas nauka jazdy jest ? (ktos mi mówił ze mozna tam sie szkolic i zdawac)

ps. sory za odgrzebanie tematu :P

Odpowiem na pierwsze pytanie. Zadnego C1 nie musisz robic, w tym przypadku kolejnosc jest B -> C -> C+E.
Kat. B i C za pierwszym podejściem.
Testy na prawo jazdy 2013
Tomek_

Postprzez zybi » czwartek 16 marca 2006, 10:36

witam,jeżeli chcesz zdawac na kategorie C+E to podstawa kategoria C ,po zdaniu kategori C przedstawiasz w osrodku badania lekarskie na kategorie C+E i zaczynasz kurs.Na placu podczas egzaminu musisz zrobić łuk i cala reszte jaka wylosujesz ale wszystkie manewry oparte sa na łuku,a na miesie jest spoko tylko musisz pokazac że panujesz nad zestawem i jestes pewny prowadzac zestaw!,powodzenia ,jak cos to pytaj
zybi

Postprzez eliot » niedziela 19 marca 2006, 10:27

niebawem zaczne kurs C+E w LOKu (Kraków), czy ktoś może mi powiedzieć lub zdawał na Iveco Euro Star + naczepa ? czy bardzo ciężki jest łuk na tym zestawie i ogólnie reakcje egzaminatorów, z góry dzięki
eliot

Postprzez bercikh » niedziela 19 marca 2006, 16:51

Mam pytanko. C mam juz zdane ale nie kazałem WORD-wi przesyłać dokumentów do wydziału komunikacji bo babka zapytała sie mnie czy będę robił C+E powiedziałem że tak i powiedziala mi zeby nie płacić dwa razy za wyrobienie praawka to zeby zrobić kurs na E i dopiero po tym egzaminie wyślą dokumenty do wydziału komunikacji. I teraz pytanie czy będę musiał jeszcze raz robić badania do E?
bercikh

Postprzez zybi » niedziela 19 marca 2006, 22:49

witam cie ,ja robilem prawko na C+E w lok kraków ul .centralna na IVECO EURO STAR jak co to pytaj ma sz GG ,lub forum
zybi

Postprzez zybi » niedziela 19 marca 2006, 22:53

tak oczywiscie musisz miec badania lekarskie na kategorie E ale nie musisz odbierac prawka kategori C ,potem morzesz odebrac jedno prawko C+E i masz 70 zl w kieszeni ,pozdrawiam zybi
zybi

Postprzez grze » niedziela 19 marca 2006, 23:27

Moze ktos mi wytlumaczyc dlaczego jest wymagane zaswiadczenie lekarskie do kat.E skoro wiekszosc osob zdaje je odrazu po C.Przeciez stan zdrowia sie nie pogorszy.
grze

Postprzez njoy » poniedziałek 20 marca 2006, 10:03

Jak się robi badania, to lekarz powinien Ci od razu wpisać na B, B+E, C, C+E. To jest jedno badanie i tylko trzeba dopilnować, żeby wszystkie te kategorie były zaznaczone.
njoy

Postprzez eliot » poniedziałek 20 marca 2006, 15:01

zybi napisz coś więcej, jak wygląda na tym zestawie łuk na egzaminie czy ciężko idzie, i ogólnie, czy musiałeś chodzić na wykłady na kursie itd dzieki pozdrawiam
eliot

Postprzez zybi » poniedziałek 20 marca 2006, 15:57

eliot masz moje GG jak cos to kliknij i podaje ci skype (zybi1972) to do eliota, a w sprawie badan z tego co sie dowiadywałem jezeli robisz kategorie E ,czyli postanowiles ja robic w puzniejszym terminie to musisz robic badania ponowne ,ja robilem jedne badania na C ,C+E, ale placilem jak za dwa,gdy posstanowiłem robic C+E musialem isc do wydzialu komunikacji i pobranie wyciagu z archiwum do okazania w osrodku jakim robilem prawko,mimo ze odstemp miedzy kategoriami był trzy miesiace,pozdrawiam zybi
zybi

Postprzez bercikh » piątek 07 kwietnia 2006, 11:16

bercikh napisał(a):Mam pytanko. C mam juz zdane ale nie kazałem WORD-wi przesyłać dokumentów do wydziału komunikacji bo babka zapytała sie mnie czy będę robił C+E powiedziałem że tak i powiedziala mi zeby nie płacić dwa razy za wyrobienie praawka to zeby zrobić kurs na E i dopiero po tym egzaminie wyślą dokumenty do wydziału komunikacji. I teraz pytanie czy będę musiał jeszcze raz robić badania do E?

jednak nie musiałem robić ponownych badań. zrobili mi w WORD-ie ksero poprzednich i to wystarczy tak więc 100 do przodu :D
bercikh

Postprzez zybi » piątek 07 kwietnia 2006, 23:07

ja robiłem jeszcze raz badania przy podnoszeniu kwalifikacji czyli dorabianie E ,ale ,ale oczywiscie dobrze ci poradzili aby dokumenty pozostały bo zaoszczedzisz 80 zł i odbierzesz prawko jedno C+E ,,jak sie orientuje to kazda kategoria jest jak nowe prawo jazdy,pozdrawiam ,Zybi i powodzenia w zdawaniu
zybi

Postprzez Tomek_ » sobota 08 kwietnia 2006, 00:16

Z ciekawosci zapytam, jesli ktos ma kategorie C+E, to na przedniej stronie prawka ma wbite C oraz C+E czy tylko C+E ?
Tomek_

Postprzez zybi » sobota 08 kwietnia 2006, 08:16

jeżeli posiadasz prawko C+E to na pierwszej stronie masz w ramce na dole C+E , zawsze jest tam wpisana kategoria o którą podnosisz kwalifikacje np. jeżeli milałes kategorie B a zrobiłeś D to na prawku bedziesz mial wbite na pierwszej stronie D , pozdrawiam Zybi
zybi

Postprzez Tomek_ » sobota 08 kwietnia 2006, 12:41

Dzieki zybi za odpowiedz, jednak to, ze dopisuja nowa kategorie to sie domyslam, pytanie bylo jednak czy jesli zrobie C+E czy BEDE MIAL ROWNIEZ WBITE C czy TYLKO C+E.
Jesli masz C+E to na pierwszej stronie masz B, C, CE czy tylko B, C+E.
Pozdrawiam ;)
Tomek_

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Egzamin na prawo jazdy