Pismo Do WORD w sprawie skrócenia terminu egzaminu...

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Pismo Do WORD w sprawie skrócenia terminu egzaminu...

Postprzez Mk-Mateusz » piątek 28 lipca 2006, 11:11

Witam.
Dostałem termin egzaminu na 3 Sierpnia.
Hmm, miałem w zamiarach zdac prawko w wkacjace ale widze ze nic z tego:)
Hmm. Czy gdybym napisał pismo proszoce o zmiane terminu na wczesniejszy (gdyby takoby sie zwolnił) to czy ma to szanse przyjecia sie??? Motywował bym je np. szkoła,klasa maturalna, i wycieczka do Itali:) Która wtedy ma sie odbyc:)

Co o tym myslicie???

GDzies czytałem ze ktos pisał pisno ze ma ślub gdzies tam i mu to sie przyjeło:) Moze warto spróbowac???
Mk-Mateusz

Postprzez cappricio » piątek 28 lipca 2006, 11:59

ale 3 sierpnia to za 6 dni :hmm:
chyba 3 wrzesnia?
było juz o tym na forum, poszukaj. jest taka mozliwosc, jak dobrze umotywujesz.
cappricio

Re: Pismo Do WORD w sprawie skrócenia terminu egzaminu...

Postprzez grze » piątek 28 lipca 2006, 12:35

Mk-Mateusz napisał(a): Motywował bym je np. szkoła,klasa maturalna, i wycieczka do Itali:) Która wtedy ma sie odbyc:)

To nie przejdzie wymysl cos innego typu wyjazd do sanatorium, pobyt w szpitalu cos w tym stylu. To jest tylko moja mala sugestia :D
grze

??

Postprzez Efelinka » piątek 28 lipca 2006, 15:36

czekasz tylko 6 dni i chcesz skrocic?? kure u nas sie czeka 3-4 tygodnie.. a przegladajac forum czytalam, ze niektorzy nawet 3 m-ce :|
Efelinka

Postprzez Mk-Mateusz » piątek 28 lipca 2006, 17:00

3 Września;D:D:D:D

to czyli moge sobie nakłamac??? ze np. gdzies tam jade??? itp??? 18-stke mam 12 sierpnia...wiec napisze im ze gdzies tak po 12 było by fajnie:)

Maci jakies dobre pomysły( i rozsadne) jak umowytowac???

Czytałem wątki na forum:)
I sobie pomyslałem ze nie zaszkodzi spróbkowac.

Moge to wysłać poczta/??
Mk-Mateusz

Postprzez cappricio » piątek 28 lipca 2006, 17:31

tak jak pisał grze, musi być to dobry argument, a nie wyjazd na kolonie... mój kolega napisał (powtarzam sie...), że jest jedyną osboą zdolną do prowadzenia samochodu w rodzinie, a samochód jest niezbędny.
cappricio

Postprzez Mk-Mateusz » piątek 28 lipca 2006, 17:43

hmm...a moga jakos tosprawidzci??? u mnie wszyscy maja juz prawka;D:D:D::)

przydałbym sie jakis dobry arg...
Mk-Mateusz

hmm..

Postprzez Efelinka » piątek 28 lipca 2006, 18:00

jak napiszesz ze masz wyjazd to oczywiscie ze Ci przeloza.. tyle ze na pozniej ;) wiesz.. to Ty masz sie dostosowac do nich, nie oni do Ciebie.. moze dowiaduj sie, co jakis czas czy nie zwolnilo sie miejsce.. czasami ludzie rezygnuja z roznych powodow i moze sie uda "wkleszczyc" wczesniej :)
co do argumantow to wiesz.. gdyby to bylo takie proste to kazdy by probowal im cos sciemniac. Moja kumpela probowala wmowic ze wyjezdza za granice do pracy, i tak jej sie nie udalo :/ pozdrawiam
Efelinka

Re: hmm..

Postprzez grze » piątek 28 lipca 2006, 18:43

Efelinka napisał(a):Moja kumpela probowala wmowic ze wyjezdza za granice do pracy, i tak jej sie nie udalo :/ pozdrawiam
To nie jest zaden argument co ich to obchodzi ze jedziesz do pracy. Sa pare argumentow ktore pisalem wyzej ktore moga pomoc. Inni sie w takie sprawy nie bawia bo wola poczekac niz pisac jakies papierki itp.
grze

Postprzez BAZIA23 » wtorek 01 sierpnia 2006, 10:08

moj kolega napisał takie pismo,motywując ze ma taką pracę ze jest wymagane prawo jazdy-przedstawiciel handlowy.i przeszlo :wink:
BAZIA23

Postprzez Mk-Mateusz » wtorek 01 sierpnia 2006, 10:10

i o ile mu skrócili...:) jak to wygladało wszystkko??? hmm, ja raczej o prace to nie bo mam 18-lat:) we wrzesniu do szkoly:)

No dobra. Dzis mam ofcjalnie wyznaczony termin w wordzie w tychach na 4 Wrzesnia...
Czyli jednak napisze to pisnmo, zaszkodzic chyba nie zaszkodzi a moze pomoze:) Tymbardziej ze 4 to rozpoczecie roku szkolego:) To wolałbym zmienic, a 18-tke mam 12 sierpnia, wiec nie bede ich ponaglał o jakis termin szybki tylko maja troche czasu.

1)
Hmm, nie dało by sie tego pisma jakims faxem albo cos wysłac/??? Na stronie info o word tychy jest tylko numer telefonu i adres. Trosze daleko mam tam jechac...

2) a nie ma ktos wzór takiego pisma/?? itp??? bo nie wiem do kogo mam sie w nim zwracac itp...

3) moze da sie to poczata wyslac???
Mk-Mateusz

Postprzez BAZIA23 » wtorek 01 sierpnia 2006, 11:45

POPROSTU NAPISAŁ ZE JEGO PRACA POLEGA NA ODWIEDZANIU KLIENTOW W CALEJ POLSCE I POTRZEBUJE POD GROŹBĄ ZWOLNIENIA PRAWKO.ZAZNACZE ZE ZDAL ZA 1 RAZEM.WTEDY TERMINY BYŁY TEZ OK 1 MISIAC A ON ZDAWAŁ ZA NIECAŁE 2 TYG.
NIE MA JAKIEGOS SPECJALNEGO WZORU TAKIEGO PISMA,NAPISZ JE NA KOMPUTERZE.TRZEBA ZANIESC JE OSOBISCIE-WTEDY CI ALBO JE UZNAJA ALBO NIE.POWODZENIA!
BAZIA23

Postprzez Ad_aM » wtorek 01 sierpnia 2006, 11:55

Chyba Ci się klawiatura psuje :roll:
Mk-Mateusz, szczerze mówiąc nie licz za bardzo na takie przeniesienie terminu, bo wszyscy mają identyczną sytuacje - nie jest ona wyjątowa, a po drugie Wordy naprawde są zapchane. Pewnie jeśli nie pasuje Ci 4 września to zaproponują dalszy termin. Ale jak chcesz to pisz - tylko sam mówisz, że masz daleko ;)
Ad_aM

Postprzez Mk-Mateusz » wtorek 01 sierpnia 2006, 11:59

czyli odrazu podczas dawania dokumentu poiwedza mi czy uznaja i dadza termin???/ miałem kiedys klopoty z zapaleniem osierdzia (napisze ze mam termin do sanatroim) a mysalem ze jak dawnej terminy beda krótkie:)i zdarze:) moze uznaja, nie zaszkodzi spróbowac....
Mk-Mateusz

Postprzez BAZIA23 » wtorek 01 sierpnia 2006, 12:10

jak sie pytalam,tomi w word powiedzieli ze to pismo sie zanosi do sekretariatu i tam ci wszystko powiedza
BAZIA23

Powrót do Egzamin na prawo jazdy