trasy egzaminacyjne na powstańców śląskich

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

trasy egzaminacyjne na powstańców śląskich

Postprzez Dizel1988 » niedziela 09 lipca 2006, 10:42

Witam.
Za pare dni mam egzamin praktyczny i chciałem się zapytać jak najczęściej przebiega trasa egzaminacyjna w ośrodku przy powstańców śląskich??.
Z góry wielkie dzięki.
i każdy dzień jest coraz lepszy
Dizel1988

Postprzez mixxm » niedziela 09 lipca 2006, 13:35

Nie za bardzo rozumiem pytanie :P Jeżeli chodzi o trase dla prawka kat. A to jest z gory ustalona i podana do wiadomosci publicznej (przynajmniej w naszym wordzie ale slyszalem ze w calej Polsce) a jezeli chodzi o kat. B to zalezy od egzaminatora, bo tutaj raczej nie ma jednej i tej samej trasy (oczywiscie ze pewne miejsca moga wystepowac we wszystkich tak jak np u nas mamy tylko 2 ronda :P wiec ktores z nich na pewno bedzie i jakos trzeba do niego dojechac :) )
mixxm

Postprzez adalberthus » niedziela 09 lipca 2006, 15:31

A czymoże mi ktoś powiedzieć,jak należy jechać po Paryżu?Bo instruktor tam ze mną nie jeździł,a słyszałem,że z naszym prawkiem można tam jechać.
jak chceta to jedźta, ale nie jedźta jak chceta
adalberthus

Postprzez ella » niedziela 09 lipca 2006, 17:36

Ustalone trasy sa tylko na kategorie A1, A, B1 (chyba :) )
Na kategorie B, kazdy egzaminator jedzie gdzie chce. Dizel1988 pojezdzij sobie z instruktorem albo z jakims znajomym nawet na miejscu pasazera w okolicach WORD.

Adalberthus, jak znasz przepisy to i w Paryzu sobie poradzisz :lol: :wink:
ella
Moderator

Postprzez Pehgaz » poniedziałek 07 sierpnia 2006, 11:18

Jak ja mialem egzamin to przy wyjezdzie z osrdka skrecalismy w prawo, a potem w lewo w takie osiedle wojskowe z duzym parkingiem, potem na parkingu manewry, wyjazd z orakingu jazda ulica wroclawska potem skret w powstancow, radiowa, znowu wroclawska skret w powstancow, za wiadukt i skret w strone tesco na gorczewskiej, lazurowa w strone WAT-u, i z lazurowej powrot powstancow do osrodka, ale jest tych tras ponoc 12 jak mi instruktor mowil i kazda modyfikowana zgodnie z widzimisie egzaminatora,
22.07.2006 szczesliwy dzien

15.07 odbior prawka, robie kolejne kilometry a niedlugo moze cienias bedzie w uzytkowaniu:)
Pehgaz

Powrót do Egzamin na prawo jazdy