mapka tras egzaminacyjnych

Tutaj możecie zamieszczać opinie dotyczące kursów na prawo jazdy

Moderatorzy: ella, klebek

Postprzez cappricio » wtorek 22 sierpnia 2006, 11:53

a co ma Twój post wspólnego z tematem wątku?
bosz. jakbym była moderatorem to bym od razu kasowała wszystko. może dlatego nie jestem? :|
cappricio

a to tnij waść!

Postprzez pj_2006 » wtorek 22 sierpnia 2006, 12:08

Tu macie linka do piosenki o pewnym wypadku samochodowym. gdyby mieli lepszych instruktorów to by wiedzieli więcej, że mają ostrożniej w lesie jechać a tak... a tak plum i nie ma:(
http://www.youtube.com/watch?v=EcKQneIxOJI

ale z mapkami czy nie - za 10 razem ale kiedyś zamierzam to zdać.

:evil: :evil: :evil:
pj_2006

Postprzez Tomek_ » wtorek 22 sierpnia 2006, 13:40

pj_2006 ile ty juz ten kurs robisz? rok? ile czasu masz te problemy z podstawowymi rzeczami? Jak czytam te posty i ten "blog", ktory prowadzilas na innym forum (wiesz o czym mowie) to umacniam sie tylko w przekonaniu, ze niektorzy naprawde nie maja predyspozycji do prowadzenia samochodu. Nie kazdy nadaje sie na kierowce, szkoda tylko, ze prawie kazdy chce.
Kat. B i C za pierwszym podejściem.
Testy na prawo jazdy 2013
Tomek_

witam,

Postprzez pj_2006 » wtorek 22 sierpnia 2006, 13:59

No - fajny wątek miałam, prawie 7000 oglądnięć już tam mam.
Załozyłabym sobie bloga to pisałabym tam sobie do dziś moje przemyślenia, ale już mi się odechciało potym jak mnie taka tam jedna ukróciła co zawsze pisała na temat:(.
Nie wiem czy słusznie czy niesłusznie, ale raczej niesłusznie :evil: - można dyskutować, ale szkoda czasu.
a ten z tego Coldplay też ciekawy - takie ma zęby krzywe i w ogóle, a taką karierę zrobił.
Wszystko zależy. No ale pierwszej pomocy nie udzielił - w Polsce więc dostałby mandat i w ogóle tutaj należy zakazać takich teledysków z takimi pięknymi krawędziami jezdni - równiutkie, pasy ładnie wymalowane... i nagle jakiś czubek z naprzeciwka...cóz tak to jest w życiu widocznie.
:(
pj_2006

jestem pewna, że...

Postprzez pj_2006 » wtorek 22 sierpnia 2006, 14:02

za bloga w podobnym duchu w USA zarobiłabym masę kasy. w innych krajach to nie wiem, ale w USA na pewno. a potem ogłosiłabym, że skaczę z dachu i dopiero by się sprzedawało.
A tu? No cóż... daleko do USA.
pj_2006

Re: jestem pewna, że...

Postprzez Tomek_ » wtorek 22 sierpnia 2006, 15:31

pj_2006 napisał(a):za bloga w podobnym duchu w USA zarobiłabym masę kasy..

A za notoryczne nieuzywanie opcji EDIT i pisanie postow jeden pod drugim zarobisz tu pewnie bana. Zobacz ile twoich postow poszlo za to do kosza.
Kat. B i C za pierwszym podejściem.
Testy na prawo jazdy 2013
Tomek_

Poprzednia strona

Powrót do Szkolenie kierowców