przez pj_2006 » czwartek 24 sierpnia 2006, 14:12
przez Matylda » czwartek 24 sierpnia 2006, 16:09
przez scorpio44 » czwartek 24 sierpnia 2006, 16:36
przez pj_2006 » czwartek 24 sierpnia 2006, 17:45
przez scorpio44 » czwartek 24 sierpnia 2006, 19:00
pj_2006 napisał(a):Ja myslę, że zerowe predyspozycje trzeba mieć - masz mus w życiu i nie chcesz wstawać rano i zaiwaniać kawał drogi to musisz sobie prawko zrobić. I na dwójeczce pi pi pi sobie dojedziesz jak mniemam. Jak masz gdzie. co wy na to? Muszę umieć trochę parkowac itp.No i żeby mi dziadyga nie gasł co trochę. Wielkie skrzyżowania mi nie w głowie.
:idea:
przez ella » czwartek 24 sierpnia 2006, 19:00
Znaków nie widzę, w połowie przypadków nie wiem co robić gdy znajdę się na skrzyżowaniu. (......)
Ja mam już 23,5 godziny
nie tylko wydaje ci się ale tak jest naprawdę. Wróć z powrotem na cały 30 godzinny kurs z teorii.Wydaje mi się, że ja naprawdę mam braki w teorii
I na dwójeczce pi pi pi sobie dojedziesz jak mniemam
przez ssieger » czwartek 24 sierpnia 2006, 19:29
przez Tomek_ » czwartek 24 sierpnia 2006, 19:38
ssieger napisał(a):W większości przypadków to wina instruktora i kursu. Wina która później jest przypisywana egzaminatorowi...
przez Ad_aM » czwartek 24 sierpnia 2006, 19:40
przez pj_2006 » czwartek 24 sierpnia 2006, 21:45
nie tylko wydaje ci się ale tak jest naprawdę. Wróć z powrotem na cały 30 godzinny kurs z teorii.
Dziwię się Twojemu instruktorowi, że widząc Twoje podstawowe braki w przepisach nie każe ci się ich najpierw nauczyć a potem dopiero wsiąść za kółko.
Jeżli po 23,5 godzinie jazd masz takie problemy to naprawdę
Błagam - nie jedź nigdy drogami, którymi ja jeżdżę. A tak poza tym to współczuję bardzo Twojemu przyszłemu samochodowi.
przez Ad_aM » czwartek 24 sierpnia 2006, 21:52
przez pj_2006 » czwartek 24 sierpnia 2006, 21:54
jak już zdasz, kupisz pojazd mechaniczny i... BANG trafisz na dowolną ulicę po raz pierwszy - będziesz mapy rysowała?
przez ssieger » czwartek 24 sierpnia 2006, 22:05
Boże widzisz a nie grzmisz!
Mam braki w teorii:(. Ale już bym nie poszła na drugi 30 godzinny kurs teoriino chyba, żebym musiała wszystkie testy w tym czasie przerobić - inaczej strata czasu. Poza tym chciałabym widzieć slajdy ze skrzyżowaniami w mieście gdzie mam egzamin, jakie światła się tam świecą żebym wiedziała kiedy ja mam jechać bo tak to ta droga jakaś taka wielka i ja później się w tym małym autku gubię na tym wielkim skrzyżowaniu i kto to ma jechać - takie tam:(.
tak naprawdę to to jest 22,5 godziny ale kichać tam - pomyslałam sobie, że to podpiszę ale następnym razem się już nie podpiszę bo już mam normalnie takie nerwy jak stąd do Pekinu albo gorzej Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Ja tu takie listy czytam, że mnie szlag trafia - przysięgam. Już nie wiem czy podpisywać te cygaństwa czy nie:(
A ja też myślę, że się nie miniemy. Jesli chodzi o mój samochód to go nie mam. Muszę sobie zaoszczędzić dopiero na malucha. Bo niby na co mnie będzie stać?
Chyba, że ciebie przyjdę opędzlować jak ci się coś nie podoba.
JAK POKONALISCIE ŁUK DO TYŁU Z SUKCESEM.
przez Xsystoff » czwartek 24 sierpnia 2006, 22:09
pj_2006 napisał(a): I na dwójeczce pi pi pi sobie dojedziesz jak mniemam.
:idea:
przez ella » czwartek 24 sierpnia 2006, 22:25
Poza tym chciałabym widzieć slajdy ze skrzyżowaniami w mieście gdzie mam egzamin, jakie światła się tam świecą żebym wiedziała kiedy ja mam jechać