WORD Bytom ?

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

WORD Bytom ?

Postprzez mg » czwartek 24 sierpnia 2006, 23:56

Witam, jestem z Bytomia i chcialbym wiedziec gdzie sie znajduje osrodek word, albo przynajmniej ktory osrodek odpowiada za tereny Bytomia. Szukalem w internecie i niestety nie znalazlem nic, jedynie inne osrodki na slasku, gliwice, katowice, tychy, jednak niestety nie wiem ktory odpowiada za bytom. Jezeli ktos zdawal w bytomiu moze wie jakimi samochodami sie egzaminuje, jak mniej wiecej to wyglada.

szukalem na forum i odnosnie bytomia znalazlem tylko 3,4 posty ktore niestetynie pomogly mi. z gory dzieki i pozdro !
mg

Postprzez ella » piątek 25 sierpnia 2006, 00:17

W Wordach nie ma rejonizacji. Zapisujesz sie tam gdzie ci wygodniej.

Wojewódzki Ośrodek Ruchu Drogowego w Katowicach
Ośrodek w Bytomiu
Bytom 41-902 ul. Strzelców Bytomskich 98 tel. (32) 282-99-05 .
http://www.word.katowice.pl/arts.php?pkat=10

Jakie samochody
http://www.prawojazdy.com.pl/index.php? ... &id_woj=13
ella
Moderator

Postprzez mg » piątek 25 sierpnia 2006, 14:14

ella napisał(a):W Wordach nie ma rejonizacji. Zapisujesz sie tam gdzie ci wygodniej.

Wojewódzki Ośrodek Ruchu Drogowego w Katowicach
Ośrodek w Bytomiu
Bytom 41-902 ul. Strzelców Bytomskich 98 tel. (32) 282-99-05 .
http://www.word.katowice.pl/arts.php?pkat=10

Jakie samochody
http://www.prawojazdy.com.pl/index.php? ... &id_woj=13

Dzieki, o to mi chodzilo, co do samochodów to nie ma tam Bytomia ale pewnie żadna nowośc, będzie corsa i punto sądząc po terenowych sąsiadach : )

można zamknąć, dzieki za pomoc.
mg

Postprzez ania18 » piątek 25 sierpnia 2006, 18:45

Hej też jestem z bytomia :wink:
Tak więc WORD Bytom znajduję się przed stroszkiem zaraz za realem (adres już masz niebede powtarzać). Znajdują się tam punciaki i corsy (więcej punt). Jeśli masz jeszcze jakieś wątpliwości to moge ci dużo opowiedzieć tylko precyzuj bardziej pytania 8)
ania18

Postprzez mg » sobota 26 sierpnia 2006, 20:57

ania18 napisał(a):Hej też jestem z bytomia :wink:
Tak więc WORD Bytom znajduję się przed stroszkiem zaraz za realem (adres już masz niebede powtarzać). Znajdują się tam punciaki i corsy (więcej punt). Jeśli masz jeszcze jakieś wątpliwości to moge ci dużo opowiedzieć tylko precyzuj bardziej pytania 8)

Jak egzaminatorzy ? bywają różni, na jakiego trafiłaś ? : )
Jak wygląda pole manewrowe tzn, z reguły każde powinno wyglądać tak samo, ale czytałem troche postów i okazuje się ze w niektorych wordach np. zakręt jest dłuższy etc itp : )

Polecasz moze jakies OSK ? gdzie sie uczylas, jakie opinie : )
mg

Postprzez ania18 » niedziela 27 sierpnia 2006, 23:55

Mg jeszcze niemiałam egzaminu dopiero mam 22 godz kursu za sobą to nic ci na temat egzaminu zabardzo niepowiem ;) ale z tego co słyszałam od znajomych to są raczej ok, wiadomo jak to wszędzie jeden <&%#$@>... a inny ok. Ja robie kurs w ośrodku "Od A do Z" i bardzo mi się podoba, polecam ten ośrodek. A ty gdzie się uczysz i kiedy masz egzamin? :wink:
ania18

Postprzez mg » poniedziałek 28 sierpnia 2006, 00:53

ania18 napisał(a):Mg jeszcze niemiałam egzaminu dopiero mam 22 godz kursu za sobą to nic ci na temat egzaminu zabardzo niepowiem ;) ale z tego co słyszałam od znajomych to są raczej ok, wiadomo jak to wszędzie jeden <&%#$@>... a inny ok. Ja robie kurs w ośrodku "Od A do Z" i bardzo mi się podoba, polecam ten ośrodek. A ty gdzie się uczysz i kiedy masz egzamin? :wink:

Heh, ja jeszcze sie nawet nie ucze :) zdobywam cenna wiedze, cwicze narazie samochodem ojca, a tak to jeszcze musze troszke poczekac :wink:

pozdrawiam.

a, mam prosbe, jak bedziesz zdawac, napisz mi prosze (jezeli ci sie bedzie chcialo ;p ) jaka trase miedzy innymi wybral egzaminator, z gory dzieki i zycze powodzenia.
mg

Postprzez Regmen » poniedziałek 28 sierpnia 2006, 08:22

na kursie bedziesz do znudzenia jezdzic trasami egzaminacyjnymi.
Rozpoczęcie kursu - 23.06.2006r.
Zakończenie kursu - 15.08.2006r.
Egzamin Kat. B - 19.08.2006r.
Teoria - bezbłędnie
Praktyka - Pozytywny (za pierwszym razem)
23.08.2006r. - trwa postępowanie administracyjne
29.08.2006r. - odbiór prawka :)
Regmen

Postprzez ania18 » poniedziałek 28 sierpnia 2006, 10:02

Wiesz gadałam wczoraj z kolegą który już miał egzamin to faktycznie łuk w WORDzie jest o wiele większy niż na placach manewrowych, więc łatwiej zdać. A egaminatora miał przemiłego mógłby z nim na piwo iść 8) Co do trasy negzaminacyjnej to tak jak mówi Regmen na kursie poznasz mnustwo tras. Jak bede po egzaimnie to zdam ci dokładnie relacje ze wszystkiego :wink: A jeśli bedziesz sie chciał zapisać do jakiegoś OSK to wybierz "Od A do Z" na moniuszki, ja tam robie kurs albo "Auto-Art" na jagiellońskiej( podobno tam najlepiej uczą-niestety to najdroższy ośrodek w Bytomiu :( )
ania18

Re: WORD Bytom ?

Postprzez Tomek_ » poniedziałek 28 sierpnia 2006, 10:08

mg napisał(a):Witam, jestem z Bytomia i chcialbym wiedziec gdzie sie znajduje osrodek word, albo przynajmniej ktory osrodek odpowiada za tereny Bytomia. Szukalem w internecie i niestety nie znalazlem nic,

dlaczego mowiles, ze szukales jak nie szukales? Po wpisaniu w google "Word bytom" dostajmy 167 tysiecy stron w czasie krotszym od sekundy. Juz w pierwszym linku jest adres. :evil:
Kat. B i C za pierwszym podejściem.
Testy na prawo jazdy 2013
Tomek_

Re: WORD Bytom ?

Postprzez mg » poniedziałek 28 sierpnia 2006, 12:55

Tomek_ napisał(a):
mg napisał(a):Witam, jestem z Bytomia i chcialbym wiedziec gdzie sie znajduje osrodek word, albo przynajmniej ktory osrodek odpowiada za tereny Bytomia. Szukalem w internecie i niestety nie znalazlem nic,

dlaczego mowiles, ze szukales jak nie szukales? Po wpisaniu w google "Word bytom" dostajmy 167 tysiecy stron w czasie krotszym od sekundy. Juz w pierwszym linku jest adres. :evil:

szukalem, tylko podalem rozwiniecie.
mg

Postprzez mixxm » piątek 01 września 2006, 21:46

Wiesz gadałam wczoraj z kolegą który już miał egzamin to faktycznie łuk w WORDzie jest o wiele większy niż na placach manewrowych, więc łatwiej zdać.

Hmmm ja tam zdawałem już 2 razy i nie zauważyłem żeby był większy... zresztą jego wymiary, a nawet wysokośc słupków określa rozporządzenie...
mixxm

Postprzez ania18 » piątek 01 września 2006, 22:19

A mi gadał że większy. Ale niebede się zapierać, bo mógł wałować. Ale chodzi tutaj nie o szerokość łuku tylko długość. No i na pokonanie zakrętu jest więcej czasu. Może źle napisałam
ania18

Postprzez Włodek » sobota 02 września 2006, 16:49

ania18 napisał(a):A mi gadał że większy. Ale niebede się zapierać, bo mógł wałować. Ale chodzi tutaj nie o szerokość łuku tylko długość. No i na pokonanie zakrętu jest więcej czasu. Może źle napisałam

Wielkość łuku na placu manewrowym jest określona w Rozporządzeniu.
Rozmieszczenie słupków i wysokość tyczek też. Jeżeli jakiś OSK (firma krzak) w ramach oszczędności (płaci się za wynajęcie placu i zależy to od wielkości) maluje krótsze łuki,
to tylko świadczy o jakości wykonywanych usług! Takich firm nie polecam.
A tak na marginesie: Dlaczego organ nadzorujący tego nie sprawdza???
A kto Ci naopowiadał o limicie czasu? Pewnie jakiś nieudolny bajerant.
Spokojny instruktor,
Pozdrawiam wszystkich na forum a zwłaszcza
Zagłębiaków
Włodek

Postprzez zancia:) » czwartek 08 lutego 2007, 19:12

Ja jestem juz po 2 egzaminach... Niestety nie zdanych...
Luk na placu w wordzie jest powiekszony ale od tych co byly 2 lata temu...
Kiedys mieli wezsze... Wogule wiekszosc jak pewnie wiecie manewrow bylo na placu... I to wlasnie plac byl postrachem....

Jak zdawalam w wordzie w bytomiu to mialam identyczny na jakim sie uczylam...
Nie zdalam 2-krotnie na miescie...
Placyk jesli tylko nerwy Cie nie zjedza to nie jest trudny...
A i przedewszytkim sa egzaminatorzy krorzy "krzycza" ale to oni sa najbardziej spoko....
Jesli jakies pytanka to chetnie odpowiem.....
Pozdrowionka :*
:) :)
zancia:)

Następna strona

Powrót do Egzamin na prawo jazdy