ile godzin?

Tutaj możecie zamieszczać opinie dotyczące kursów na prawo jazdy

Moderatorzy: ella, klebek

Postprzez as » sobota 26 sierpnia 2006, 16:26

Gosiaczek napisał(a):as masz wielkie szczęscie mając takiego instruktora

wiem, wiem on jest naprawdę najlepszy... chociaż parę razy dostałam niezłe kazanie ale się mi należało i nie mam do niego żadnych pretensji... cieszę się że trafiłam akurat na niego... a właściwie do tej szkoły bo tutaj wszyscy tak robią.... są w porządku... :D obym tylko jakoś zdała ten egzamin... strasznie się boję... zwłaszcza parkowania
nie wiem co Ci mam poradzić... chamski ten instruktor jeśli tak się zachowuje...
przyjaciel to ten, który wie o tobie wszystko.... i nadal cię kocha;)
as

Re: odpowiedź,

Postprzez Regmen » sobota 26 sierpnia 2006, 17:01

pj_2006 napisał(a):Nie chcę tu za dużo się mądrzyć, ale ogólnie ten sylabus brytyjskiego prawa jazdy bardziej mi odpowiada zwłaszcza jeśli - jak sam napisałeś - w sytuacjach krytycznych nie ma czasu na myślenie i wszystko ma być na zasadzie odruchu bezwarunkowego.

To jedz do Wielkiej Brytanii i nie marudz wiecej, bo nikt nad toba sie rozczulal nie bedzie, czego masz dobitny przyklad nie tylko w tym temacie.
Rozpoczęcie kursu - 23.06.2006r.
Zakończenie kursu - 15.08.2006r.
Egzamin Kat. B - 19.08.2006r.
Teoria - bezbłędnie
Praktyka - Pozytywny (za pierwszym razem)
23.08.2006r. - trwa postępowanie administracyjne
29.08.2006r. - odbiór prawka :)
Regmen

Postprzez Tomek_ » sobota 26 sierpnia 2006, 17:02

z tego co wiem pj_2006 zostala i tu zabanowana, wiec nie ma wielkiego sensu odpowiadac na jej posty.
Kat. B i C za pierwszym podejściem.
Testy na prawo jazdy 2013
Tomek_

Postprzez ella » sobota 26 sierpnia 2006, 17:14

Gosiaczek napisał(a):mój jest strasznie zasadniczy i pewnie nie pójdzie na taki uklad.. /teraz mam 27h wyjeżdżonych/
ehh ja juz sama nie wiem.. moze jemu zalezy na pieniądzach i dlatego każe mi najpierw dokupic godziny.. i jeśli sobie będe po tych godzinach dobrze radzić to laskawie mi podpisze kartę..
as napisał(a):chamski ten instruktor jeśli tak się zachowuje...

As, ten instruktor nie jest chamski. Bardzo dobrze postępuje. Kurs to minimum 30 godzin i jak ktos sobie nie radzi to musi sobie niestety dokupić kilka godzin. Ludzie ida potem nie przygotowani na egzamin a potem zwalają winę i na egzaminatora bo się uwziął i na instruktora bo nie nauczył.
Każdy chciałby szybko a czasami nie da rady.

Co do postu Tomka, to tak się kończy nie przestrzeganie regulaminu.
ella
Moderator

Postprzez Regmen » sobota 26 sierpnia 2006, 17:28

offtopic pozwole sobie zrobic: ta pj_2006 to prowokatorka czy ona tak naprawde :D ? Bo cos mi sie nie chce wierzyc, ze mozna byc takim dys w zakresie czterech kolek i jeszcze tak otwarcie i zarazem glupio sie o tym rozpisywac :shock:
Rozpoczęcie kursu - 23.06.2006r.
Zakończenie kursu - 15.08.2006r.
Egzamin Kat. B - 19.08.2006r.
Teoria - bezbłędnie
Praktyka - Pozytywny (za pierwszym razem)
23.08.2006r. - trwa postępowanie administracyjne
29.08.2006r. - odbiór prawka :)
Regmen

Poprzednia strona

Powrót do Szkolenie kierowców