Jak zdobyć zaufanie ?

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Postprzez invx » piątek 08 września 2006, 16:58

dzisiaj np. wracalismy z rzeszowa Tu na miejsce (Sanok) - mysle ze z 70 km jest - poprowadzilem sobie :)

ale tak to jezdzimy gdzie "niepowinni stac", :wink:

sa dni ze mi sie jezdzi naprawde dobbrze, a sa (jak dzisiaj) ze do *** :?
invx

Postprzez scorpio44 » piątek 08 września 2006, 17:19

invx napisał(a):ale tak to jezdzimy gdzie "niepowinni stac", :wink:
sa dni ze mi sie jezdzi naprawde dobbrze, a sa (jak dzisiaj) ze do *** :?

Skoro jeździsz bez prawka, a sam przyznajesz, że nie jeździ Ci się najlepiej, to z całego serca wam życzę, żeby jednak stali tam, gdzie nie powinni stać. Może to komuś życie uratuje?
scorpio44

Postprzez invx » piątek 08 września 2006, 20:45

dobra jazda jest pojeciem wzglednym :)
nie mialem namysli, ze jak mam goszy dzien, to jade lewa strona jezdni, a na krzyzowkach sie niezatrzymuje, a na przejscia nie zwracam uwagi :roll:

ial;em namysli, ze jazda nie jest dynamiczna, plynna, ze mi np przy redukcji szarpie, albo przy ruszaniu warczy - a to takie cos mnie denerwujeuje i wiem ze to nie jest jazda jaka powinna byc.
a jak mi sie wydaje to tylko czas i przejechane km poparte dobra teoria moga te sprawy zalatwic
invx

Postprzez Luraya_ol » sobota 09 września 2006, 17:29

Ja dostałam samochod do jazdy bez rodziców po około 7 dniach moze troszke więcej.. na początku przez te 7 dni jezdziłam z nimi wszędzie.. a po paru dniach mówiłam, że musze to do koleżanki to po zakupy.. i już im sie nie chciało wieczorami jezdzić to mi dawali samochód:D teraz już nie mam problemów kiedy chce to biore samochód:)
Pozdrawiam
07.04.2006-teoria, plac, miasto (P)
20.04.2006- Prawko odebrane:D
Luraya_ol

Postprzez scorpio44 » sobota 09 września 2006, 17:55

invx napisał(a):dobra jazda jest pojeciem wzglednym :)
nie mialem namysli, ze jak mam goszy dzien, to jade lewa strona jezdni, a na krzyzowkach sie niezatrzymuje, a na przejscia nie zwracam uwagi :roll:
ial;em namysli, ze jazda nie jest dynamiczna, plynna, ze mi np przy redukcji szarpie, albo przy ruszaniu warczy - a to takie cos mnie denerwujeuje i wiem ze to nie jest jazda jaka powinna byc.
a jak mi sie wydaje to tylko czas i przejechane km poparte dobra teoria moga te sprawy zalatwic

Najbardziej szokujące przy czytaniu Twoich postów w tym wątku jest to, że z Twoich wypowiedzi można odnieść wrażenie, że dla Ciebie (i pewnie dla Twojego ojca również) jeżdżenie bez prawka po szosach i robienie tak setek kilometrów jest czymś zupełnie naturalnym. A zwłaszcza że chodzi o młodego i niedoświadczonego kierowcę, który nie zdawał jeszcze nigdy egzaminu na prawo jazdy, który by zweryfikował, czy taki ktoś w ogóle ma prawo wyjechać na drogę.
scorpio44

Postprzez invx » sobota 09 września 2006, 18:11

A zwłaszcza że chodzi o młodego i niedoświadczonego kierowcę, który nie zdawał jeszcze nigdy egzaminu na prawo jazdy, który by zweryfikował, czy taki ktoś w ogóle ma prawo wyjechać na drogę.

wiesz jak jest w USA ? - pod okiem doswiadczonego kierowcy mozna jezdzic bez dokumentow - bo to jest najlepsza nauka. Lepiej w ten sposob nabic setki km, zdobys doswiadczenie, niz dostac papier i z papierem w reku potem wyjechac samemu i szalec, jak ten dzis we wroclawiu 160 km/h (w TVP mowili).

niektorzy sa tacy "od do" - i nic poza roll:
papier <=> umiejetnosci
brak papieru <=> trupy na okolo :
invx

Postprzez Sławek_18 » sobota 09 września 2006, 19:55

Wyjedz do USA to wtedy bedziesz mogl sobie tak jezdzic TU jest POLSKA i TYLKO Polska.
Prawo Jazdy na C uzyskane: 20-10-04
Ilość egzaminów: sztuk 1
Prawo jazdy na B uzyskane: 08-02-02
Ilość egzaminów: sztuk 1
Prawo Jazdy na C-E uzyskane: 23.04.2008
Ilość egzaminów: sztuk 3
Sławek_18

Postprzez Tomek_ » sobota 09 września 2006, 20:14

invx napisał(a):wiesz jak jest w USA ? - pod okiem doswiadczonego kierowcy mozna jezdzic bez dokumentow - bo to jest najlepsza nauka. Lepiej w ten sposob nabic setki km, zdobys doswiadczenie, niz dostac papier i z papierem w reku potem wyjechac samemu i szalec, jak ten dzis we wroclawiu 160 km/h (w TVP mowili).

Tak jest rowniez w wiekszosci krajow europejskich. Niedlugo bedzie i u nas, ale to nie takie hop siup z byle kim, procedury sa dosc skomplikowane.
Kat. B i C za pierwszym podejściem.
Testy na prawo jazdy 2013
Tomek_

Postprzez invx » sobota 09 września 2006, 21:02

to jest Polska - wiem :)
wiem ze lamie prawo - ale kto go nie lamie, mniej, czy wiecej ?

ale nie mozna mowic ze jesten zagrozeniem na drodze, i trzeba mnie szybko zamknac bo wszystkich pozabijam :?
jestem takim samym zagrozeniem jak kazdy poczatkujacy kierowca, a nawet mniejszym, duzo mniejszym, bo zdaje sobie sprawe ze nie mam papierow, i jak jest znak 70 to tej 70 sie staram nieprzekraczac, co by mnie zazakretem szuszarka niezdjeli :D, no i niejezdze sam.
invx

Poprzednia strona

Powrót do Luźna gadka