Prawko w wojsku

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Postprzez Tomek_ » niedziela 17 września 2006, 21:50

manutd napisał(a): ( inne traktowanie jest na egzaminie bo my za to nie płacimy tylko państwo to jaki interes z tego ma egzaminator )

Egzaminatora nie interesuje czy placi panstwo czy nie, on z tego nic nie ma.

manutd napisał(a): wiesz Ad_aM znajomi co zdawali też na koszt monu mówili że niemam możliwosci nie zdania

Za ktoryms razem napewno. Zycze za pierwszym.

manutd napisał(a): , na kursie to kolesie mówili TEORIA TEROIA i jeszcze raz TEORIA -testy są najważniejsze a reszta sama przyjdzie

Cos w tym jest, gdy zdawalem na C to tam tacy klienci byli, ze ledwo wyslowic sie potrafili, rozmawialem z jednym, musze go nazwac ciolem, podchodzil trzeci raz do testow, pierwszy raz podobno nie wiedzial, ze na kat. C sa inne testy niz na B i sie przygotowal na testy z kategorii B. Drugi raz, gdy juz wiedzial o co chodzi zrobil 5 bledow :mrgreen:
Szczerze mowiac zastanawiam sie czemu ustawodawca obnizyl liczbe godzin i wiek (kat. D) szkolenia dla zolnierzy, jakby zolnierz sluzby zasadniczej wyroznial sie jakas specjalna bystroscia czy polotem :mrgreen:
Kat. B i C za pierwszym podejściem.
Testy na prawo jazdy 2013
Tomek_

Postprzez manutd » niedziela 17 września 2006, 22:04

Myśmy mieli teori że aż głowa boli ,po 20h egzamin później co drugie spotkanie na placyku znów teoria , później przed wyjazdem na miasto tez egzamin z teori i na wew znów egzamin z teori , ci co nas uczyli to mieli obsesja na ptk testów z teorii , ja z tego wnioskuje ze oni mieli takiego świra na ptk teori bo jak by ktos niezdał to by mogli starcic kontrakt z wku i kasa ( wku mogło by pomyślec ze <&%#$@> robią ) a troche poborowych to tam było co 3 miechy 20-30 osób wku donich wysłało na kurs .

P.S. jak będe miec egzamin to wam powiem jak było :)
manutd

Postprzez ella » niedziela 17 września 2006, 22:25

Na egzamin ide jako cywil...

inne traktowanie jest na egzaminie bo my za to nie płacimy tylko państwo to jaki interes z tego ma egzaminator

Idziesz jako cywil, więc egzaminator nie będzie wiedział nic po za tym że ma cię przeegzaminować. Nie patrzy w Twoją kartę. Zresztą tam nie ma napisane, że kurs jest z WKU. Tak więc będziesz traktowany jak normalny kursant bez żadnych ulg.
Powodzenia.
ella
Moderator

Postprzez manutd » niedziela 17 września 2006, 22:34

Cytat ella
Idziesz jako cywil, więc egzaminator nie będzie wiedział nic po za tym że ma cię przeegzaminować. Nie patrzy w Twoją kartę. Zresztą tam nie ma napisane, że kurs jest z WKU. Tak więc będziesz traktowany jak normalny kursant bez żadnych ulg.
Powodzenia.

Jak już pisałem na egzamin idzie z nami pan z WKU który będzię czuwał nad nami może on jest własnie strategiczny tego niewiem okaże sie później.
manutd

Postprzez ania18 » poniedziałek 18 września 2006, 16:59

manutd napisał(a):
ania18 napisał(a):Mój chłopak też robił C w wojsku i mówił dokładnie to samo co Tomek. Pierwszy egzamin jest za friko za każdy kolejny trzeba normanie płacić. Zresztą niby dlaczego muszą każdego puszczać, przychodzi jakiś cioł na egamin który nic niekuma to oblewają frajera zawsze się znajdzie jakieś miejsce w kuchni czy gdzieś tam na garażach. A kurs i tak im zostaje se mogą po wojsku zdać egazmin normalnie.

Ale ja nie robie prawka w wojsku tylko przed wojskiem!!!!! do wojska ide dopiero w lutym a co do płacenia za egzaminy to niemam napisane w umowie ze 1 mam za darmo a nastepne musze płacic , mam tylko napisane ze do 17 grudnia 2006 musze zdac prawo jazdy.Na egzamin ide jako cywil tylko ktos z wku idzie z nami na egzamin że liste sprawdzic ( czy ktos przyszedł czy niee) i później na wku powiedziec kto zdał kto nie i żeby osobie która zdała karte powołania juz wręczyc .Kurs wygladam tak 20h teori 30h praktyka( w rzeczywistosci było tego wiecej niż 30 , bo można było przychodzic każdego dnia plac był donas otwary od 7 do 18 , nie jedna osoba przekroczyła grubo ponad 30 h bo cos mu nie wychodziło to pozwalali przychodzic i tak aż do bólu aż sie nauczyło -)

Manutd mówiłam o tym tomku, którego zacytowałam nie o tobie :) mój chłopak dokładnie opowiadał to samo co tomek dowiedział się od żołnierzy.
ania18

Postprzez invx » wtorek 19 września 2006, 16:08

to nie lepiej nie zdac i nie isc do wojska :D
invx

Postprzez manutd » wtorek 19 września 2006, 17:11

ja sie zgłosiłem na ochotnika do wojska i było by głupotą nie zdać.
manutd

Postprzez manutd » poniedziałek 30 października 2006, 18:39

Witam
Dzisiaj zdałem prawko jazdy kat,C w katowicach za 1 razem
Na placyku miałem łuk , prostopadłe przodem i zawracanie na 3
10 osób w grupier , 2 oblały testy, 8 osób co zdały testy zdały prawko.
p.s.Najlepiej zdaje sie prawko jako wojskowy :D--no comment
manutd

Poprzednia strona

Powrót do Egzamin na prawo jazdy