jaką porą roku C+E???

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

jaką porą roku C+E???

Postprzez goszus » czwartek 19 października 2006, 16:51

witam wszystkich od dłuższego czasu wybieram się na C+E (C posiadam) i w związku z tym takie pytano czy ma ktoś jakieś doświadczenia kiedy najlepiej zacząć taki kurs czy teraz byłaby dobra pora w sumie na egzaminie to może juz być zima , śnieg czy może lepiej w lato?czy nie ma to za bardzo znaczenia bo i tak dużo zależy od szczęścia, proszę o radę.pozdrawiam.
goszus
goszus

Postprzez Czachens » sobota 28 października 2006, 10:43

To zalezy jak bardzo jeść ci prawko potrzebne bo jeżeli ci się nie śpieszy to możesz poczekać do wiosny zawsze to trochę lepiej. Osobiście uważam że niema aż takiej różnicy czy w lato czy w zimę. Co prawda C+E zdaem przed wczoraj ale C to zdawełem w wojsku w ziemie, najgorszej w moim życiu to wiem o czym pisze. Placyk będziesz miał odśnieżony to bez różnicy, a na mieście to trzeba trochę bardziej uważać żeby w poślizg nie wpaść, a z pnełmatycznymi hamucami o to nie trudno. Ja uczyłem się na Starach 266 i to dopiero była jazda po oblodzonych drogach Grudzią.

Czerwono żółta jest nasza wstęga Jesienny pobór to potęga!
Czachens

Postprzez goszus » sobota 28 października 2006, 18:56

ok dzięki za info. a napisz może coś więcej jak Ci poszło na egz. na c+e czy nie miałes wiekszych problemów ze zdaniem i na co zwrócić szczególną uwage podczas egz.
ps. ja tak samo jak Ty c robiłem w woju w ostródzie.wiosna 98.pozdrawiam.
goszus
goszus

Postprzez zybi » niedziela 05 listopada 2006, 21:28

witam,ja zdawalem w lutym i byla zima jak fix,alee plac był czysty i miasto czyste,mnie sie wydaje ze zimaą jest ok,ale prawda jest taka doko szczęscia i pojecia o jezdzie zestawem i opanowanie zestawu na placu ( cofanie tyłem go garażu) i jak mówie deko szczęscia ,pozdrawiam zybi kraków http://centrum.lok.krakow.pl/index1024.php?plik=kursy# http://centrum.lok.krakow.pl/index1024.php
zybi

Postprzez emillo » sobota 02 grudnia 2006, 21:10

Czachens napisał(a): na mieście to trzeba trochę bardziej uważać żeby w poślizg nie wpaść, a z pnełmatycznymi hamucami o to nie trudno. Ja uczyłem się na Starach 266 i to dopiero była jazda po oblodzonych drogach Grudzią.

Jak masz układ pneumatyczny to samochód zachowuje się podczas hamowania prawie jak osobówka. Trudniej jest gdy masz układ pneumatyczno-hydrauliczny. Wtedy jest łatwo o zablokowanie kół gdyż hamulce szybciej i bardziej hamują, są ostre :wink:

Czachens napisał(a):Czerwono żółta jest nasza wstęga Jesienny pobór to potęga!
:wink:

A co ty gadasz :wink: na żółtym tle zielona wstęga WIOSNA pobór to potęga !!!
wiosna 05/06, Centrum Szkolenia Marynarki Wojennej Ustka (OSK)
B - 11.10.2004 - zdane za pierwszym razem
C - 27.06.2006 - zdane za pierwszym razem
E - w trakcie
emillo

Powrót do Egzamin na prawo jazdy