WORD J.GORA dziwne zachowanie

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

WORD J.GORA dziwne zachowanie

Postprzez bluecrush » środa 08 listopada 2006, 13:05

Witam mam takie pytanie i ktos moze moglby pomoc moja dziewczyna zdawala egzamin 6 pazdziernika i jak sie mozna domyslec wedlug egzaminatora niezdala chociaz byla pewna ze zda i zlozyla odrazu odwolanie tego samego dnia w zwiazku z tym ze egzamin odbyl sie nieprawidlowo poniewaz niebylo odbyte zadne parkowanie na miescie a pozatym egzaminator twierdzil ze wymusila pierwszenstwo chociaz pojazd na ktorym niby wymusila znajdowal sie okolo 60m dalej i ruszal wiec niebylo mozliwosci zeby na nim wymusila. I dzwoni dzis bo mina juz ponad miesiac a oni z tego WORD w jeleniej gorze sie nieodzywaja dodzwonila sie i pani w sekretariacie twierdzi ze wiadomosc zostala wyslana listem poleconym 9 pazdziernika ze niby niemoga odczytac danych z egzaminu ani obrazu ani glosu ale zadnego takie listu niedostala :/ ale mila pani udzielila informacji ze w takim wypadku egzamin bedzie na koszt WORD ale tutaj mamy 2 zonka otoz inna pani u ktorej ustala sie termin egzaminu twierdzi ze skoro niemozna odczytac tej tasmy to jest to traktowane jako ze niezdala :( a ze wczesniej niezdala juz 2 razy a teraz wedlug nich to jest 3 raz i ze musi teraz wykupic te jazdy doszkalajace :/ ale no chwila to ich przeciez wina bo to oni niemoga odczytac tasmy ja jako zdajacy twierdze ze zdalem wiec chyba to niepowinno byc barne jako ze niezdlaem bo jak wiekszosc z was wie to sa dodatkowe koszta na te jazdy doszkalajace a to niemoja wina ze oni niemoga odczytac tasm albo niechca zreszta egzamin ma byc na koszt WORD to tak jakbym powtarzal ten 3 raz no czy niejest tak??? byc moze sie myle to prosze wyprowadzic mnie zbledu.
Troche to sa takie wypociny ale mam nadzieje ze zrozumiecie o co mi chodzi z gory dziekuje za odpowiedz w tej wkurzajacej sprawie i doradzcie jak sie zachowac odnosnie tego egzaminu z ktorego niby nagrania ulegly uszkodzeniu i w zwiazku z tym nowym egzaminem bo jak wiadomo to sa dodatkowe koszta za te jazdy doszkalajace a mi sie wydaje ze niepowinno ich jeszcze teraz byc.
Pozdrawiam i czekam na odpowiedz
bluecrush

Postprzez Tomek_ » środa 08 listopada 2006, 13:13

Rozporzadzenie o egzaminowaniu mowi:

6. Jeżeli przebieg egzaminu praktycznego nie został zarejestrowany z powodu awarii urządzenia
nagrywającego przebieg egzaminu, egzamin zostaje powtórzony na koszt ośrodka egzaminowania.

Jezeli brak jest nagrania to egzamin jest powtarzany, nie jest to zadna kolejna proba. Jezeli kazda z pan z sekretariatu mowi co innego to rozmawiajcie z dyrektorem WORD. Nie trzeba wykupywac 5 godzin jazd bo trzecia proba sie nie odbyla gdyz nie ma nagrania, a jesli twierdza ze sie odbyla to niech pokaza nagranie ;)
Kat. B i C za pierwszym podejściem.
Testy na prawo jazdy 2013
Tomek_

Powrót do Egzamin na prawo jazdy