NAUKA JAZDY I EGZAMINY NA MAKIETACH !!!

Tutaj możecie zamieszczać opinie dotyczące kursów na prawo jazdy

Moderatorzy: ella, klebek

Postprzez bdabek » sobota 11 listopada 2006, 09:25

a ile wg Ciebie powinny kosztować?
bdabek

Postprzez invx » sobota 11 listopada 2006, 11:42

one wogole nie kosztuja - wynika z tego ze sa bezcenne - bo kupic ich nie mozna

400 2 szt - 1m
na rok 4400 tys. - niech po rabatch bedzie tylko 4 000 :roll:
to za to mozna kupic kilkanascie zderzakow do punto na szrocie, pomalowac i zaplacic skladke ubezpieczeniowa (ktora i tak trzeba zreszta placic) - i jeszcze zostanie.

to sobie na to moga pozwolic tylko "giganty" szkoleniowe - ktore zarabiaja tak duzo ze z kasa nie maja co robic ...
bo zadenego osk ktory ma 5 eLek - na to stac nie bedzie ...

a do tego trzeba miec miejsce - sa lekkie, wiec trzeba to zabezpieczyc przed kradzieza. Wiec tylko chowanie do lokalu na noc - czyli koszty lokalu, ludzi itp...
invx

Postprzez bdabek » sobota 11 listopada 2006, 12:13

jesteś bardzo negatywnie nastawiony do tego tematu:(
przesłałam Ci ogólny cennik i zapewniam wszystkich ,że mamy różne rozwiązania , które pozwolą mniejszym OSK posiadać makiety, sami jesteśmy elastyczni i otwarci na różne propozycje, ale trzeba rozmawiać , bo ja nikogo nie zmuszę ,żeby uczył jeździć na makietach, jeśli ktoś nie chce to ma jak najbardziej do tego prawo, i szanuję jego zdanie.... ale są też tacy , którym pomysł się podoba i chcieliby spróbować w ten sposób uczyć, więc napisz mi proszę czy twoje opinie są instruktora? właściciela szkoły?
bdabek

Postprzez adalberthus » sobota 11 listopada 2006, 17:08

nono...........z ubezpieczenia?podniosą ci składkę.a tak w ogóle .już widzę L-ki z autocasco.bo chyba nie myślisz o tym ,że wybula ci z OC.Makiety?
jak chceta to jedźta, ale nie jedźta jak chceta
adalberthus

Poprzednia strona

Powrót do Szkolenie kierowców