W moim mieście znalazłam takie promocje:
1. promocja zimowa rabat (ściema co sezon zmieniają tylko nazwe pory roku :D )
2. przyjdz z ulotką dostaniesz rabat 10% - ulotki leżą w mojej szkole w sekretariacie, na ulicy ich nie rozdają
Włodek napisał(a):Adam Nauka Jazdy Będzin wycenia kurs na 1100PLN.
w tym: materiały szkoleniowe,nieograniczony dostęp do ćwiczeń na testach na komputerach
(10 stanowisk), wykłady przeprowadzone przy użyciu technik audio-video(30h), bezstresowe jazdy samochodami Punto 3 i Corsa. (30h).
Uważam, że to duża promocja. 8)
Licząc tylko same jazdy 30 x 35PLN = 1050 PLN
Od połowy marca cena wzrośnie, co nie znaczy, że nie będzie konkurencyjna dla innych. :roll:
Włodku to nie jest promocja tylko zwykła reklama :? Nie taka była celowość tego wątku. Dla porównania mój ośrodek: 1150 zł, darmowe pomoce dydaktyczne (książka z testami, testy na płycie, przewodnik multimedialny, podręcznik kierowcy, zielony listek, długopis :) ) nieograniczona możliwość korzystania z komputerów i internetu (czyli darmowa kafeja), darmowa mozliwość korzystania z placu manewrowego prywatnym samochodem (czyli możecie wjechać swoim autem na 40 godzin za fri) itp. Tym bardziej że to cena z lipca 2006…
Włodek napisał(a):bezstresowe jazdy samochodami Punto 3 i Corsa. (30h)
Zresztą mowa tutaj o jakimś upuście cenowym a nie o walorach psychicznych, nie wspominając że 30 h jest obowiązkowe. :eek2:
Mesee napisał(a):9 styczeń - 15 styczeń - zniżka dla blondynek i blondynów
23 styczeń - 29 styczeń - zniżka dla brunetów i brunetek
6 luty - 12 luty - zniżka dla pracowników Stoczni
20 luty - 26 luty - zniżka dla nauczycieli oraz osób o imieniu Piotr i Kasia
6 marzec - 12 marzec - zniżka dla poszukujących pracy
20 marzec - 26 marzec - dla palących
27 marzec - 2 kwiecień - dla niepalących "
Czyli każdy się na to łapie. Hehe dobry chwyt :wink2:
Vella napisał(a):ode mnie instruktorka zarobiła tylko jedną butelczynę. Jedną za to dobrą - świetne domowe malibu ;)
Vella plis podaj mi przepis. Uwielbiam malibu jest the best :wink: No ale troche drogawe ostatnio płaciłam w knajpie 12 zł za poł literatki czy jak to sie tam nazywa :roll: Za to moge się zrewanżować najlepszą sałatką jaką w życiu jadłam hihi