jak przyśpieszyc sobie okres oczekiwania na egzamin

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Postprzez wiesniak » niedziela 26 listopada 2006, 00:51

A nie masz paszportu albo zaświadczenia o zameldowaniu? Nie tylko z dowodem można się zapisywać, są przecież tacy co się zapisują jak nie mają nawet 18 lat skończone.
wiesniak

Postprzez dziedziel » niedziela 26 listopada 2006, 11:21

wiesniak napisał(a):A nie masz paszportu albo zaświadczenia o zameldowaniu? Nie tylko z dowodem można się zapisywać, są przecież tacy co się zapisują jak nie mają nawet 18 lat skończone.

Ja zapisałem się juz z 1,5 tygodnia temu a urodzinki mam dopiero 22 grudnia... Zapisałem się na dowodzie tym czasowym...

Co do podwójnego zapisania, to nie jest to możliwe, na pewno w skierkach nie, tam (jak pewnie i wszedzie) maja program na kompach do każdej osoby jest wypisany termin egzaminu, który to egzamin itp....
( 2006-12-27 ) Egzamin praktyczny i teoretyczny za pierwszym razem.
( 2007-01-02 ) Prawo Jazdy: przyjęto wniosek, trwa postępowanie administracyjne.
( 2007-01-05 ) Prawo Jazdy do odbioru w Urzędzie.
( 2007-01-08 ) Odbiór :) i w drogę...
dziedziel

Postprzez piotrek power » sobota 09 grudnia 2006, 00:22

Jazdę skończyłem 1 grudnia.
Jazdę miałem w szkole - bezpłatną.
Ale wyjeździłem ok. 22 godz. i na tym zakończyłem.
Teraz czekam na te wnioski że ukończyłem jazdę i na egzamin zapisuje się prawdopodobnie 18-20 grudnia. Przypuszczalny termin egzaminu to 20 luty - 5 marzec.

Jeździłem Fiatem Pandą egzamin mam Corsą.
Do czasu egzaminu nie mam już jazdy.

Mam jeszcze pytanie odośnie łuku.
Czy na egzaminie wystarczy zatrzymać się w wyznaczonych liniach ? Czy są jakieś odlegości wyznaczone ?

:?: :?: :?:
piotrek power

Postprzez ella » sobota 09 grudnia 2006, 00:25

Mam jeszcze pytanie odośnie łuku.
Czy na egzaminie wystarczy zatrzymać się w wyznaczonych liniach ? Czy są jakieś odlegości wyznaczone ?

To je zadaj w odpowiednim topicu albo poszukaj odpowiedzi które są już na forum.
ella
Moderator

Poprzednia strona

Powrót do Egzamin na prawo jazdy