Notatki egzaminatora

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Notatki egzaminatora

Postprzez draxgsp » piątek 12 stycznia 2007, 12:20

Ostatnio słyszałem że po nie zdanym egzaminie jak ktoś sobie przeklnie albo podrze tą kartkę co się dostaje, to egzaminator wszystko notuje i na taki ktoś już ma wyrobioną opinie. Mój egzaminator po moim ostatnim egzaminie jeszcze długo siedział w samochodzie i coś tam pisał. Co o tym sądzicie?
draxgsp

Postprzez scorpio44 » piątek 12 stycznia 2007, 14:12

Rozumiem, że zakląłeś i podarłeś kartkę? :D
scorpio44

Postprzez karolina1 » piątek 12 stycznia 2007, 16:10

Ale to jak się przeklnie, ot tak, po prostu, czy jak się zwyzywa egzaminatora? :wink:

Moja koleżanka zdawała kiedyś po raz szósty, czy siódmy i po raz szósty, czy siódmy oblała, bo jej pieszy wlazł na przejście w ostatniej chwili. Wkurzona na maxa, wyszła z samochodu na tym przejściu (trzaskając za sobą drzwiami) i wydarła się na owego nieszczęsnego przechodnia, nie przebierając w słowach. A egzaminator zrywał boki :)
Obrazek
karolina1

Postprzez ella » sobota 13 stycznia 2007, 02:10

Mój egzaminator po moim ostatnim egzaminie jeszcze długo siedział w samochodzie i coś tam pisał. Co o tym sądzicie?

Może wypełniał karty egzaminacyjne. Albo robił sobie jakiś notatki, żeby potem wypełnić dokumenty.
A może udawał, że coś pisze, żeby sobie odpocząć :D
ella
Moderator

Powrót do Egzamin na prawo jazdy