sory za odgrzanie tematu, asle nie widzialem ze jest takowy piszac swoj.
Tęcza rzadzi bez dwoch zdan, szczerz polecam, zdalem za 1 razem, polecam gorąco instruktora Darka :>
Czesc,
celowo zalozylem konto u Was, by polecic calym sercem OSK Tecza w warszawie, a szczegolnie instruktora jazdy- Darka (jest w teczy jeden z tego co wiem ).
Szukajac osrodka kierowalem sie glownie tym, aby nauka byla dokladna, zarowno teoretycznie jak i praktycznie. Chcialem na poczatku wybrac jeden z bardziej reklamujacych sie w warszawie osrodkow, jednak znalazlem wlasnie tu, na forum, pozytywna opinie o osrodku Tecza- zaryzykowalem i od dzisiaj jestem posiadaczem prawa jazdy. Dodam ze NIGDY wczesniej nie jezdzilem samochodem, a prawo jazdy zdobylem za 1 razem.
Szkola jazdy Tecza spelnila wszystki moje wymagania, dostosowanie godzinowe przy zajeciach teoretycznych i bardzo fajny wykladowca. Instruktor zostaje przydzielony od razu po skonczeniu egzaminu wewnetrznego, (jazde zaczyna sie praktycznie od razu) i kazdy z nich, a mialem okazje jezdzic z 3 sa:
- wysoko wykwalifikowani,
- kulturalni,
- spokojni,
- ludzcy,
Szczegolnie polecam Darka, jako, ze byl On moim glownym instruktorem i wiem jaka wiedze ma, jak latwo potrafi sie nia dzielic dodatkowo jest spokojny, mily. Oprocz teoretycznych rad, sypie praktycznymi poradami jak z rekawa:)
Moja osoba i moj wynik na egzaminie nie jest wyjatkiem, podczas mojego szkolenia zdalo za 1 razem kilka osob, ktore trenowaly z Darkiem, takze raz jeszcze:
Szczerze polecam!
strona osrodka:
www.prawko.waw.pl
przeniesiony przez moderatora