Witam,
to moj pierwszy post na forum wiec chcialbym sie najpierw przywitac.
Teraz pozwole sobie przejsc do sedna sprawy:
otoz 17.04 zdaje moj pierwszy egzamin na prawo jazdy i z tego co zdolalem wyczytac dokladnie tego dnia zmieniaja sie pytania na prawo jazdy :D
z pytaniami z pierwszej pomocy nie ma problemow, tzn jest dokladnie podane, ze wypada caly dzial z ksiazeczki z testami a na jego miejsce wchodza nowe pytania...
natomiast gorzej przedstawia sie sytuacja ze swiatlami...
znalazlem informacje, iz nowe pytania (dwa) zajmuja miejsce pytan o nr 326 i 334...
jednak w mojej ksiazce pyt. nr 326 dotyczy swiatel drogowych + mijania (pytanie ze zdjeciem ciemnej ulicy) natomiast pytanie 334 dotyczy zatrzymania przed przejazdem kolejowym...w moim odczuciu nijak ma sie to do nowych wytycznych 8)
jednak np. pytanie 325 powinno byc zmienione (dot. informacji, kiedy nalezy jezdzic na swiatlach mijania), pytanie 329 rowniez (kto ma obowiazek calorocznej jazdy na swiatlach mijania)
dlatego tez zwracam sie z pytaniem, czy moje obserwacje Wam rowniez wydaja sie poprawne, czy moze mam inna ksiazke, a moze blad popelnila osoba publikujaca informacje nt. zakresu zmienianych pytan?
pomozcie, zebym nie uczyl sie zle :D