Łódzkie auto szkoły z toyotami...

Tutaj możecie zamieszczać opinie dotyczące kursów na prawo jazdy

Moderatorzy: ella, klebek

Łódzkie auto szkoły z toyotami...

Postprzez briks » wtorek 10 kwietnia 2007, 11:20

witam serdecznie! w związku z ostatnimi zmianami na prawko w Łodzi dotyczące zmiany samochodów egzamicyjych z opli na toyoty, mam prośbę o jakieś informacje o porządnych i fachowych szkołach, w których mogłabym dokupić godzinki. Oczywiście mam na myśli szkołę, która już posiada "toyotki". Z góry dziękuję za pomocne informacje :wink:
Ostatnio zmieniony wtorek 10 kwietnia 2007, 17:59 przez briks, łącznie zmieniany 1 raz
briks

Postprzez pcuryllo » wtorek 10 kwietnia 2007, 13:37

Pozdrawiam,
Piotr Curyłło

http://kierowca-zawodowy.pl
pcuryllo

Postprzez martitka77 » wtorek 10 kwietnia 2007, 14:29

W 100% moge polecić Extreme - www.extreme.lodz.pl mają 3 toyoty yaris - polecam dokupić godziny u Sławka albo Waldka - nauczą :) Pozdrawiam
4.12.2006 - początek kursu
12.02.2007 - koniec kursu
15.03.2007 - egzamin: zdane:D
martitka77

Postprzez briks » wtorek 10 kwietnia 2007, 17:55

dziękuję za konkretne odpowiedzi... ...czekam na dalsze wskazówki! czy pan P.Curyłło poleca z doświadczenia tę szkołę, czy raczej w ramach reklamy... :) , oczywiście nie mam nic przeciwko reklamie-w końcu to dźwignia handlu.
briks

Postprzez pcuryllo » wtorek 10 kwietnia 2007, 22:51

ja Ci niestety nie doradzę, jednakże wskazałem na szkołe która już posiada toyoty.
Pozdrawiam,
Piotr Curyłło

http://kierowca-zawodowy.pl
pcuryllo

Postprzez Ad_aM » wtorek 10 kwietnia 2007, 23:22

Ja polecam osobiście www.wota.vit.pl -> najstarsza auto szkoła w Łodzi (powstała w 1989) - super fachowość ;). Mają już toyotki z takimi fajnymi zębami rekina na zderzakach :D
Kat. B 21 IV 2006 -> Zdane za pierwszym podejściem :)
Kat. C -> może zrobię? :)

Daewoo Nexia :)
Ad_aM

Postprzez briks » środa 11 kwietnia 2007, 21:47

hmmmm, a co na to laciak, słyszałam pare pochlebnych opini o szkole Łaciński-może się skuszę jak myślicie...??
briks

Postprzez ella » środa 11 kwietnia 2007, 22:09

http://www.prawojazdy.com.pl/forum/viewtopic.php?t=4411
Masz tutaj tyle opinii i tej i innych szkołach a wybór nalezy tylko do ciebie :wink:
A ta szkoła gdzie robiłaś kurs nie ma toyotek? Miałabyś sprawdzonych instruktorów o ile byli dobrzy.
ella
Moderator

Postprzez briks » czwartek 12 kwietnia 2007, 09:34

BOŻE BROŃ!! TO BYŁA SZKOŁA "SUKCES" ALE RACZEJ POWINNA SIĘ NAZYWAĆ "DRAMAT", ALBO "OLEWKA"...DZIĘKI ZA INF. ZARAZ POCZYTAM.
briks

Postprzez Aros » poniedziałek 16 kwietnia 2007, 21:03

zdecydowanie polecam Łacińskiego
i ojciec i syn to bardzo dobrzy instruktorzy - najlepsi z jakimi się spotkałem
(2007-05-19) Egzamin praktyczny: wynik pozytywny.
(2007-05-22) Prawo Jazdy: przyjęto wniosek, trwa postępowanie administracyjne.
(2007-05-24) Prawo Jazdy do odbioru w Urzędzie.
Aros

Postprzez Ad_aM » wtorek 17 kwietnia 2007, 00:13

Mam takie pytanko... w tej auto-szkole dają zniżkę za takie posty?? Bo ze strony wynika że mają jedno (góra dwa auta) a wysyp kursantów przeogromny :?: :)

Ad_aM

Postprzez briks » wtorek 17 kwietnia 2007, 09:27

wydaje mi się, że gdyby szkoła była do niczego równie dużo opinii byłoby negatywnych a z takimi się nie spotkałam ani na tym forum ani z relacji " bezpośrednich " kursantów, więc czemu miałabym im nie wierzyć! poza tym nie mam najlepszego zdania o firmach masowo kształcących , zdecydowanie chciałabym aby w końcu ktoś mnie traktował indywidualnie a nie jak kolejnego klienta- może dlatego pytam właśnie o tę szkołę.... nie rozumiem więc czemu jesteś tak negatywnie nastawiony do tej szkoły jeśli masz o niej inne zdanie - napisz , a jeśli jej nie znasz nie oceniaj z góry!
briks

Postprzez Ad_aM » środa 18 kwietnia 2007, 13:38

Briks -> Twój post brzmi wręcz idealnie patrząc na podręcznik marketingu :lol: :lol:
I jakoś nie widzę powodu, żebyś tak ostro odpowiadał... chyba że jesteś jednym z panów Łacińskich:wink:

Nic nie mam do tej szkoły (czy ja coś takiego napisałem??) tylko w samej Łodzi jest masa szkół, a taka maleńka szkółka produkuje masową ilość forumowiczów :lol:

Ad_aM

Postprzez kamiles » środa 18 kwietnia 2007, 16:52

Ad_aM napisał(a):Nic nie mam do tej szkoły (czy ja coś takiego napisałem??) tylko w samej Łodzi jest masa szkół, a taka maleńka szkółka produkuje masową ilość forumowiczów :lol:

a nie przyszło Ci do głowy, że może kursanci z innych szkół nie dotarli na to forum albo nawet jak dotarli to nie piszą o swoich szkołach? ...nie każdy czuje taką potrzebę
Ad_aM napisał(a):Nic nie mam do tej szkoły (czy ja coś takiego napisałem??)

nie napisałeś, że masz coś przeciw szkole (w każdym bądź razie nie wprost), ale zasugerowałeś, że opinie o szkole wcale nie muszą mieć wiele wspólnego z prawdą:
Ad_aM napisał(a):Mam takie pytanko... w tej auto-szkole dają zniżkę za takie posty??(...) I jakoś nie widzę powodu, żebyś tak ostro odpowiadał... chyba że jesteś jednym z panów Łacińskich

a wypowiedź briks wcale nie była ostra

zresztą ja też się uczyłam w szkole, w której jest na stałe dwóch instruktorów i jeden "dochodzący" i z czystym sumieniem mogę ją polecić każdemu - kurs (patrząc na ceny, o jakich czytam na forum) dosyć drogi, tzn. 1400 zł, ale nie żałuję żadnej złotówki - indywidualne podejście do kursanta, godziny zajęć teoretycznych dopasowane do możliwości czasowych kursantów (pełne 30 godzin), w ramach zajęć teoretycznych kurs pierwszej pomocy prowadzony przez ratowników medycznych, jazdy umawiane w czasie i miejscu, w którym pasuje to kursantowi, żadnego skracania godzin (czasami jeździłam 3 godziny, a w karcie miałam wpisane 2 godziny), poza tym instruktor nauczył mnie jeździć a nie tylko zdać egzamin, no i ostatecznie wynik pozytywny w pierwszym podejściu

briks - życzę powodzenia! :)
kamiles

Postprzez briks » środa 18 kwietnia 2007, 20:36

przyko mi nie jestem panem Ł. a co ciekawe w ogóle nie jestem facetem- gdybyś czytał dokładniej posty, na które odpisujesz raczej byś to zauważył. poza tym na tym forum jest może z 10 osób z tej autoszkoły ,( a dotarli tutaj dzięki instruktorom którzy się również tu udzielają). jeśli te 10 osób to dla ciebie istne oblężenie to masz ciekawe przemyślenia nie ma co!! DZIĘKI KAMILES ZA ŻYCZENIA POWODZENIA. fajnie że też masz takie zdanie o" małych" szkołach...
briks

Następna strona

Powrót do Szkolenie kierowców