potrzebny dokument?

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

potrzebny dokument?

Postprzez kamilooo » wtorek 22 maja 2007, 15:58

witam
Panowie sprawa wyglada tak zdalem testy na kategorie A,B mialem egzamin tylko na B zdalem a z A chcialem poczekac jak zdam B i tak jest teraz ze najblizszy termin na kat A mam 20 czerwcca a 18 wyjezdzam za granice! dostalem dzis pismo z word Przemysl ze albo zdaje albo musze zrezygnowac dzwonilem na obsluge klienta i Mial pani kazal mi przyjech i cos podpisac ze rezygnuje z A ale mam 70 km do wordu i nie chce mi sie jechac tylko cos podpisac! Pani mi powiedziala ze moge sobie to sam napisac i wyslac na maila do sekretariatu!
a wiec moje pytanie posiada ktos taki dokument gdzies i moglby mi wyslac!~! prosze o pomoc bo chcialbym jak najszybciej odebrac prawko! POzdrawiam!
kamilooo

Postprzez ella » wtorek 22 maja 2007, 22:29

Pani mi powiedziala ze moge sobie to sam napisac i wyslac na maila do sekretariatu!

No to napisz, że rezygnujesz z A i dlaczego, podpisz się i wyślij. I to wszystko. Co Ty chcesz wypracowanie pisać :wink:
Tylko zadzwoń potem upewnić się, czy wszystko załatwione.
ella
Moderator

Postprzez kamilooo » środa 23 maja 2007, 21:28

nom cosik tam napisalem ze rezygnuje ale jak dzwonilem to pan powiedzial ze nei moze potwierdzic czy otrzymali dokument bo sekretarka wyszla do wc
kamilooo

Powrót do Egzamin na prawo jazdy