Łódź - na temat Woty

Tutaj możecie zamieszczać opinie dotyczące kursów na prawo jazdy

Moderatorzy: ella, klebek

Łódź - na temat Woty

Postprzez hybrid83 » poniedziałek 04 czerwca 2007, 20:40

Chcialem wypowiedziec sie na temat szkoly Pana Woty. Fakt jest faktem, ze jest to najwieksza prywatna auto szkola w Lodzi, ale mam do niej sporo zastrzerzen... Robilem u nich lacznie trzy kategorie i za kazdym razem bylo tak samo. Czesc teoretyczna kursu zawsze odwalana z pamieci, bezplciowo i bez zaangazowania. Jezeli chodzi o czesc praktyczna to kursy na wyzsze kategorie najczesciej realnie zaczynaly sie z 15 minutowym opoznieniem. Najbardziej irytujace jest zalatwianie prywatnych spraw przez instruktorow w czasie trwania jazd. Szczytem bylo, gdy moj instruktor poszedl sobie do cioci w odwiedziny i nie bylo go ponad godzine! DOSLOWNIE! Najsmieszniejsze jest to, ze gdy ja chcialem zalatwic swoja sprawe, spotkalo sie to z odmowa! Instruktorzy raczej do pogadania niz na szkolenia, bo potrafia stac sobie w grupce i dyskutowac, kiedy kursant kosi pacholki na placu. Kilka przykrych uwag tez mi sie trafilo... Bylem rowniez swiatkiem rozmowy w buirze na ulicy Nawrot, ze uwazaja sie za najlepsza szkole w Lodzi - coz za samokrytyka... Acid Na kat D naprzyjmowali kursantow z dofinansowaniem z UE w takich ilosciach, ze nie potrafili ich przerobic (nawet po zakupie drugiego autobusu) - krotko mowiac kasa najwazniejsza. Jezdze zawodowo i jak tylko dowiadywalem sie, ze bede mial wolny tydzien, od razu dzwonilem (z 7dniowym wyprzedzeniem) i czesto - gesto slyszalem, ze nie ma terminow... Nie chce przez to powiedziec, ze jest tak samo na kat B, ale przy DCE to norma! Pozdrawiam!
hybrid83

Postprzez spokogosc » poniedziałek 04 czerwca 2007, 21:35

Dokładnie potwierdzam to co przed mówca nie polecam jakiś wielkich szkół idących tylko na ilość które zamiast kursanta widzą tylko pieniądze. Fakt faktem ze instruktorzy generalnie nie mają czasu załatwiać swoich spraw po pracy bo często gęsto jeżdżą całe dnie ale szczytem chamstwa jest pozostawienie kursanta w samochodzie na np; 1h przecież to są nasze pieniądze płace za to żeby jeździć a nie stać i czekać.....
Oj Oj
spokogosc

Postprzez Scooter » środa 20 czerwca 2007, 14:47

Panie i Panowie ja goraco polecam Auto Szkole Pana Jana Zdyba jesli chodzi o kat.B . W/w Pan Jan umiejetnie przeprowadzi kursanta po trasach egzaminacyjnych . To dzieki niemu zdalem:P
Jezdzilem w kilku szkolach ale to nie to samo przewaznie bylo tak jak wszyscy mowia "instruktorzy zalatwiaja swoje sprawy w czasie naszych jazd". Jesli ktos chce to moge podac namiary moj gg 6177807.

Pozdrawiam
Scooter

Postprzez Ad_aM » środa 20 czerwca 2007, 15:03

No cóż... z doświadczeń zeszłorocznych ja na kat. B mogę z całym sercem tą szkołę polecić :wink: Przeleciałem przez rączki 3 instruktorów (na własną prośbę przez 2 - jeden był w zastępstwie wyjątkowo) i żaden nie załatwiał swoich spraw. Byli mili etc. I zdałem za 1 razem :wink:
Kat. B 21 IV 2006 -> Zdane za pierwszym podejściem :)
Kat. C -> może zrobię? :)

Daewoo Nexia :)
Ad_aM

Postprzez Dziki Indyk » czwartek 21 czerwca 2007, 16:55

Mnie w tej szkole najbardziej smieszy to,ze trzeba placic za egzamin wewnetrzny.Przeciez jest to obowiazek szkoly.
Dziki Indyk

Powrót do Szkolenie kierowców