przez majkaa » czwartek 26 lipca 2007, 16:36
dzięki za wszystkie odp.
kurs robiłam w ostrowcu Św. a WORD mam w Kielcach
Dla siebie pewnie już nic nie wywalczę ale jedno jest pewne, przed 2 egzaminem wyjazd wezmę w innej szkole... A jeżeli nie znajdę takiej która liczy normalnie (co może się w moim mieście zdarzyć i jakoś szczególnie mnie to nie zdziwi już chyba...) to kupię godziny w Kielcach i pojadę pks-em!
Wiem, że piszę po fakcie ale wk**** się bo instruktor jeszcze podczas kursu mi mówił, że liczone są 3 godziny (co jeszcze bym mogła zrozumieć, bo może faktycznie jadąc cały czas zgodnie z przepisami jechało by się jakieś pół godziny dłużej (ale nie ponad 2 godziny dłużej!) ale i tak za cholerę nie wyszło by więcej niż 2,5h za kólkiem.. O tym jak oni to liczyli na prawdę dowiedziałam się już po oblanym egzaminie jak chciałam się umówić na dodatkowy wyjazd przed kolejnym od (nie)miłej pani sekretarki. Jeszcze się zbulwersowała, że jakoś do tej pory mi nie przeszkadzało jak liczą! A rozmawiałam teraz z kilkoma osobami i kolejną dziwną rzeczą jest to, że niektórym mówią, że liczą 3 godz a niektórym ze 4 :shock: A to co przeczytałam na forum o wtórnikach jazd to powiem tylko tyle, że nie miałam pojęcia, że coś takiego w ogóle istnieje... Cóż człowiek uczy się na błędach, a teraz mogę tylko żałować że nie byłam bardziej nieufna co do mojej szkoły... Mogłam chociażby liczyć sama godziny które wyjeździłam i się upominać ale nie przyszło mi do głowy, że w szkole która jest uznawana za najlepszą w mieście mogą takie "wałki" robić. No ale to się nazywa Polska... :roll: