dzień przed egzaminem

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

dzień przed egzaminem

Postprzez Patsy » czwartek 26 lipca 2007, 22:47

Wiadomo egzamin na prawko stresująca sprawa :? a mnie interesuje to co robiliście dzień przed egzaminem. Czy jeszcze jeździliście z instruktrem, czy może całkiem co innego, jakiś relaks w gronie przyjaciół a może w samotności pewne wyciszenie np. nad dobrą książka. Bo wiadomo jakiś relaks musi być :D
Prawdziwy przyjaciel to ktoś, do kogo możesz zadzwonić o trzeciej w nocy i powiedzieć:"Jestem w więzieniu w Meksyku"a on na to odpowie:"nic się nie martw, zaraz tam będe".
Patsy

Postprzez dialer » czwartek 26 lipca 2007, 23:09

Było nas kilku u kumpla i się trochę wypiło na rozluźnienie, ale nie żeby promile zostały do rana :lol: Pomogło, bo zdałem...
24.11.2006- rozpoczęcie kursu
30.05.2007- egzamin: plac (+), miasto (-)
25.07.2007- egzamin: plac (+), miasto (+)
dialer

Postprzez karolina1 » czwartek 26 lipca 2007, 23:09

Ja miałam późnym wieczorem jazdę (egzam był następnego dnia o 7 rano). Jako że była jesień, było też ciemno, mokro i okropnie mglisto i niewiele widziałam (szczególnie na łuku :D ) ale ta jazda dodała mi trochę animuszu :)
karolina1

Postprzez _Sylwan_ » piątek 27 lipca 2007, 00:59

ja miałem dzień wcześniej wykupione dodatkowe 2 godziny ale jak się później okazało instruktor powiedział że NIE POTRZEBNIE :]
Obrazek
_Sylwan_

Postprzez spokogosc » piątek 27 lipca 2007, 10:10

Ja dzień wcześniej miałem 3 godziny jazd. Hmmm potem porozwiązywałem troszkę testów , bo miałem 2 egzaminy za jednym zamachem i poszedłem spać :) .
Oj Oj
spokogosc

Postprzez gabi_86 » piątek 27 lipca 2007, 13:52

Ja mialam egzamin podczas sesji, wiec dzien przed egzaminem na prawko siedzialam w domu i kulam do egzaminow na uczelnie, co oczywiscie za bardzo mi nie wychodzilo :p
Poznan, 11.06.2007
plac (+), miasto (+)
(2007-06-14) Prawo Jazdy: przyjęto wniosek, trwa postępowanie administracyjne.
(2007-06-18 ) Prawo Jazdy do odbioru w Urzędzie.
gabi_86

Postprzez fibi » piątek 27 lipca 2007, 21:19

Dzień przed 2 h jazdy z zupełnie obcym instruktorem - przydatne bo ogromnie zaraził mnie swoim spokojem tak więc stres (pomimo głupich błędów robionych jeszcze na dzień przed egzaminem) odszedł w dal. A potem do wieczora testy i przypominanie sobie, która żarówka - od którego światła - w którym aucie. No i snucie się po domu i ciągłe powtarzanie, że nie ma po co iść bo i tak nie zdam :wink:
"...z wiarą w następny zakręt drogi,
co znów okaże się nie ten...
w tajne przymierze z panem Bogiem,
naszego trudu ... jakiś sens..."
fibi

Postprzez OoLlAa » sobota 28 lipca 2007, 09:12

Dzien wczesniej mialam 4 godz. jazdy (plac+miasto).Straszna nerwowka i glupie bledy.Wieczorkiem wypilam 3 filizanki zielonej herbaty.Cala noc nieprzespana z nerwow.Rano obfite sniadanie i cala tabliczka gorzkiej czekolady.
Egzamin mialam o 7.45. O 5.00 rano mialam jescze pol godziny placu,za co bardzo dziekuje mojemu instruktorowi,ktory sam mi to zaproponowal.No i zdalam. :D :D
OoLlAa

Postprzez luki233 » wtorek 07 sierpnia 2007, 12:59

Ja dzień przed egzaminem miałem 2 godzinki jazdy. Po powrocie do domu siadłem do testów bo miałem mieć teorie+praktykę. Siedziałem też nad książką i przypominałem sobie wszystko od początku. Ale wieczorkiem już nie mogłem zasnąć bo ciągle myślałem o egzaminie. Ale udało sie - Teoria 0 błędów i praktyka - OK za pierwszym podejściem :D

Pozdrawiam wszystkich :wink:
luki233

Postprzez pszczola_89 » wtorek 07 sierpnia 2007, 13:37

ja dzień przed egzaminem miałem mecz i wgl o tym nie myślałem:P wieczorem jeszcze z kumplami PES 6 :D no i kilka godzin przed egzaminem :P no i zdałem :D
pszczola_89

Postprzez barbra » sobota 11 sierpnia 2007, 10:41

miałam egzamin dzielony...
** przed teorią spokojnie,bo testy były przerobione dokładnie...koleżanki wyrywkowo mnie przepytały,a potem miło spędzony czas i dyżurek nocny,który
miałam w miłym towarzystwie,więc zapomniałam o stresie p/egzaminacyjnym.
Trochę żałowałam,że wybrałam godzinę południową na egzamin,bo już ze spaniem po dyżurku było nijak.
p.s.-zdany (bez większego zaskoczenia) :P
**przed eg. praktycznym za to ,wbrew wszystkiemu ,postanowiłam się wyspać. Za dnia wprawdzie były dwie godzinki jazdy z instruktorem,ale obydwoje nie mieliśmy najlepszego dnia i rozstałam się w przekonaniu,że ciąg dalszy współpracy może być wznowiony.Wprawdzie spotkałam się jeszcze z otwartością znajomych,którzy na placu manewrowym użyczyli mi wieczorkiem auta,na poćwiczenie łuku i nawet byli zdziwieni,że jestem taka "wyluzowana",to już tego wyciszenia jakie było przed testami nie miałam.Ale nauczona doświadczeniem pierwszego podejścia,zapisałam się na praktyczny z samego rana,pozwalając także instruktorowi się wyspać.... :lol:
p.s.-zdany(... :wow: ...no cóż jednak cuda się zdarzają,w życiu zwykłych ludzi) :wink:
Wszystko jest trudne,dopóki nie stanie się proste..
-----------
Kat. B-marzec 2007
barbra

Postprzez pietraz » sobota 11 sierpnia 2007, 13:16

Ja zapomnialem o egzaminie tzn wiedzialem ze jakos w sierpniu ale dopiero jak mnie kolega spytal dzien przed nim kiedy mam, to sobie przypomnialem. Dobrze sie stalo bo na teorie o 10 zaspalem :evil:
pietraz

Postprzez nikolla » poniedziałek 13 sierpnia 2007, 17:42

A ja mam jutro egzamin.Dziś były 3 g jazd,jutro jeszcze 2 i odwiozę się na egzamin.A tym czasem gonie po domu ze ścierą,miotłą i odkurzaczem żeby za duzo nie mysleć.Choć stresu jeszcze nie odczuwam
nikolla

Postprzez Marysia87 » poniedziałek 13 sierpnia 2007, 23:42

Hejka ja dziś zdawałam egzamin na prawko i zdałam za pierwszym razem a dzień przed to było kiepsko ze mna troszke nerwów a dwa dni przed byłam sie odstresować na imprezce :) jazde miałam 3 dni przed egzaminem i w dzień egzaminu :) pozdrawiam i życze powodzenia
2007-08-13 Egzamin teoria i praktyka zdane za pierwszym razem :)
2007-08-21 Przyjęto wniosek, trwa postępowanie administracyjne
2007-08-23 Prawko do odbioru w Urzędzie :)
Marysia87

Postprzez McMe' » wtorek 14 sierpnia 2007, 12:50

Dzień przed egzaminem.... hmmm.
Rano trochę nerwów. Wieczorem zaczęło to przechodzić w stan zupełnej błogości... Zrobiłam jeszcze testy, powtórzyłam ogólne zasady jazdy, światła itp. Położyłam się spać koło 20.00 bo następnego dnia miałam jeszcze dwie godziny jazd o 5.30 ( na co i Was namawiam!), potem sama się odwiozłam na egzamin...

Najważniejszy jest chyba spokój, chociaż po tym jak 6 osób pod rząd oblało przede mną, od zagłady wyratował mnie tak chwalony już LION. ;-)

Będzie dobrze!
McMe'

Następna strona

Powrót do Egzamin na prawo jazdy