FloXaL napisał(a):a co jak mam rocznik 90 !? :D (Cholera no :P) ! Serio będę pisał te podanie i pomóżcie mi ten powód wymyśleć :D ! a może rzeczywiście napisać o tych praktykach, że mi się zaczyanją, w sumie sam nie wiem, w której klasie w technikum sie zaczynają a oni będą wiedzieć czy to 2 czy 3 :D ? Tylko ze to jest taki troche błahy poód bo nie wiem czy uwierzą, że jeden dzień praktyk jest wazniejszy od egzaminu :(
Co do Twojego pytania to praktyki zaczynają się w zależności od profilu. Ja swoje praktyki miałem w 2 klasie. Też chyba skorzystam z podania o wcześniejszy termin egzaminu, ponieważ w tym roku praktyki odbywamy za granicą, i trwają 1,5 miesiąca. W podaniu zamieszczę podpis dyrekcji szkoły. Będę się starał argumentując, iż w takim przypadku może mi przepaść teoria, która jak wiadomo jest ważna 6 miesięcy, ale to wszystko będzie zależało od tego na kiedy mi wyznaczą termin, ponieważ teorie mam 8 lutego. Jeżeli dadzą mi przed 30 marca, to nie będę pisał, jeżeli po to wtedy spróbuje. Pozdrawiam