kamiles napisał(a):Adex przeczytaj może najpierw cały wątek, a potem się wypowiadaj.
Jakbyś nie zauważyła to jestem w tym wątku od samego początku, więc to Ty lepiej prześledź cały wątek a dopiero później czepiej się innych
Dariex napisał(a):Kto Ci dał prawo do odnoszenia tej sytuacji konkretnie do mnie
Prawo to ja mam odnieść się do
każdej wypowiedzi zamieszczonej przez
każdego uczestnika tego forum o ile go nie obrażam, a w tej sytuacji tego nie robię
Dariex napisał(a):"jeżdzenia" sobie po mojej osobie
j/w nie "jeżdżę" po Twojej osobie, tylko ustosunkowałem się do Twojego poglądu na daną sytuację
Dariex napisał(a):Twojego toku rozumowania wynika ,że kobieta powinna tam stać z pół godziny i czekać,aż moze ktoś się łaskawie zdecyduje na manewr wyprzedzania [
Kobieta ta powinna jak najszybciej opuścić skrzyżowanie, lecz powinna też uwzględnić co się dzieje za nią, chyba, że widziała to drugie auto a myślała, że zdąży to już inna sprawa
Dariex napisał(a):Pomimo tego,ze jestem młodym kierowcą,mam prawo pytać i właczac sie w dyskusję czy Ci się to podoba czy nie.
Oczywiście, że masz prawo włączać się do dyskusji, bo po to jest to forum i nikt Ci tego nie zabrania, nawet jest to wskazane, bo nikt nie jest nieomylny i zawszenawet najbardziej doświdczony kierowca może się czegoś ciekawego dowiedzieć o czym wcześniej nie miał pojęcia
Dariex napisał(a):O dziwo,w tym temacie moje zdanie jest podobne do zdania niektórych,którzy prawo jazdy mają juz troszkę dłuzej
Uwierz mi, że też mam juz kilka lat prawo jazdy i w swoim życiu przejechałem sporo km a jest to związane z moją pracą więc również sporo różnych przypadków widziałem i również były niekiedy o dziwo różne rozstrzygnięcia
Dariex napisał(a):no ale nie miałes sie kogo uwieścić to siadło na mnie.
Celem mojego wypowiadania się na tym forum nie jest "uwieszanie" się na kimś tylko prowadzenie dyskusji na tematy, które są na tym forum zawarte i uwierz mi, że nie miałem żadnego zamiaru nic zrobić, abyś poczuła się atakowana przez moją osobę, po prostu inaczej odebrałaś moje słowa, niż ja myślałem