to jak ona działa jest w tym momencie odrębną sprawą (o czym już wspomniałem).
no mnie wlasnie o ta odrebna sprawe sie rozchodzi...
O to, ze ta odrebna sprawa jest porazka.
Co do samego pomyslu, to uwazam podobnie jak Ty, nie jest zly.
To tylko jeden z takich sposobow filtrowania, rownie dobrym pomyslem bylby wybor miasta oraz zaznaczanie w jakim rejonie w km moze sie znajdowac ten OSK, ale co z tego ze to dobre rozwiazanie, skoro dana funkcja nie dziala na tej stronie poprawnie?
Skoro nie potrafia zrobic dobrej szukajki po kodach, to niech zrobia inna, albo wcale sie za to nie zabieraja.
To nie ja wymyslilem, ale to jest poparte statystykami:
kto raz wlezie na stronke, ktora ma takie bledy jak ta (no przypuscmy, ze baza kodow jest strasznie ograniczona) juz drugi raz z tej stronki nie skorzysta bo jest zniechecony, nie poleci jej znajomemu, ani sam nie skorzysta bo zauwazy ze jest do bani.
Co wiecej napisze o tym na jakims forum, a moze jakas stronka www poswiecona tematyce "prawo jazdy" to opisze w swoim artykule i juz taka stronka nie ma szans na rozwoj.
Albo sie startuje z rozmachem, gdzie wszystko dziala, albo wcale.
Mnie tam nic do tego, ale oprocz straconych potencjalnych chetnych z powodow wymienionych wyzej, wlasnie polowa z tych pozostalych znowu odpada przez taki niby "drobiazg".
To jest blok tekstu, który może być dodawany do Twoich postów. Ma limit 255 znaków