Egzamin w obecnosci instruktora.

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Egzamin w obecnosci instruktora.

Postprzez chantal » niedziela 16 listopada 2008, 20:25

Czy ktos zdawal tak egzamin?tzn.ze swoim instruktorem?napiszcie jak to z tym jest?i czy rzeczywiscie wtedy sa wieksze szanse na zdanie?przyznam sie ze zastanawiam sie nad tym i sama nie wiem,napiszcie jesli ktos zdawal tak :)
chantal

Postprzez qwer0 » niedziela 16 listopada 2008, 21:44

a niby z jakiego powodu maja byc wieksze szanse na zdanie?
To jest blok tekstu, który może być dodawany do Twoich postów. Ma limit 255 znaków
qwer0

Postprzez viera » niedziela 16 listopada 2008, 21:47

Jeżeli ci to poprawi samopoczucie i pewność siebie oraz zmniejszy stres to czemu nie.Instruktor uczestniczy tylko w egzaminie praktycznym.Ale nie wolno mu nic prócz tego że jest.We wniosku na prawo jazdy jak będziesz składał należy to zaznaczyć
viera

Postprzez chantal » poniedziałek 17 listopada 2008, 11:56

chodzi mi oto ze sa bledy ktore jesli raz popelnisz na egzaminie to masz jeszcze szanse,nie obleje za to,bo sa takie bledy,ale jaj trafi sie podly egzaminator po jednym takim bledzie powie koniec i co nie wyklocisz sie z nim a jesli bedzie instruktor to wtedy taki egzaminator bedzie trzymal sie zasad a nie swojego widzi mi sie,tak?tak uwazam.
chantal

Postprzez Pinhead » poniedziałek 17 listopada 2008, 13:20

Może wpierw spytaj się swojego instruktora czy chce mu się marnować swój wolny czas :) Mi by się nie chciało ;)
Pinhead

Postprzez ella » poniedziałek 17 listopada 2008, 14:01

I zapytaj sie ile będziesz musiała zapłacić za obecność instruktora.
ella
Moderator

Postprzez scorpio44 » poniedziałek 17 listopada 2008, 14:30

chantal napisał(a):jaj trafi sie podly egzaminator po jednym takim bledzie powie koniec i co nie wyklocisz sie z nim a jesli bedzie instruktor to wtedy taki egzaminator bedzie trzymal sie zasad a nie swojego widzi mi sie,tak?

Egzamin jest nagrywany, więc obecność instruktora w tym względzie zupełnie niczego nie zmienia - egzaminator musi trzymać się zasad.
scorpio44

Postprzez viera » poniedziałek 17 listopada 2008, 19:02

chantal napisał:
ale jaj trafi sie podly egzaminator
.Lepiej się ucz a nie szukaj dziury w całym .Mam nadzieje, że za to co piszesz o egzaminatorach zostaniesz surowo potraktowany na egzaminie czyli zero tolerancji wobec braku umiejętności.
viera

Postprzez chantal » poniedziałek 17 listopada 2008, 22:02

ja zapytalam tylko czy ktos wie jak wyglada taki egzamin z instruktorem,nikt mi nie odpowiedzial tylko wypisujecie cos o co nie pytam,sa podli egzaminatorzy i to jest Fakt co nie znaczy ze wszyscy,ja mialam ta przyjemnosc trafic na fajnego,pytam z ciekawosci poprostu i tyle,a wiem ze jesli instruktor mialby byc na egzaminie to w osrodku poprostu wykupuje sie godzine jazdy.aha i jeszcze dodam ze moj znajomy 3 razy zdawal a za 4 pojechal z instruktorem i zdal,dlatego zadalam takie pytanie
chantal

Postprzez chantal » poniedziałek 17 listopada 2008, 22:09

ja wiem ze on nie moze nic podpowiadac itd chodzi mi tylko o to ze egzaminator wtedy bedzie bardziej przestrzegal zasad i nie bedzie sie wyzywal na zdajacym
chantal

Postprzez Amos » wtorek 18 listopada 2008, 13:16

scorpio44 napisał(a):
chantal napisał(a):jaj trafi sie podly egzaminator po jednym takim bledzie powie koniec i co nie wyklocisz sie z nim a jesli bedzie instruktor to wtedy taki egzaminator bedzie trzymal sie zasad a nie swojego widzi mi sie,tak?

Egzamin jest nagrywany, więc obecność instruktora w tym względzie zupełnie niczego nie zmienia - egzaminator musi trzymać się zasad.

I co z tego, że jest nagrywany? Czy ktoś przegląda te nagrania i analizuje zachowania egzaminatorów? Od wyników egzaminu odwołuje się tylko promil zdających, a w dodatku nagrania są przechowywane tylko dwa tygodnie. Czyli wychodzi na to, że nagrywanie egzaminu nie ma żadnego znaczenia...
To nie prędkość zabija, tylko bezmyslność, złe przepisy i kiepska infrastruktura...
Amos

Postprzez cman » wtorek 18 listopada 2008, 15:53

Amos napisał(a):Czy ktoś przegląda te nagrania i analizuje zachowania egzaminatorów?

A no.
cman

Postprzez vila_ » wtorek 18 listopada 2008, 15:55

cman napisał(a):
Amos napisał(a):Czy ktoś przegląda te nagrania i analizuje zachowania egzaminatorów?

A no.

W sensie, że tak czy nie?
vila_

Postprzez cman » wtorek 18 listopada 2008, 16:02

Tak.
cman

Postprzez skov » wtorek 18 listopada 2008, 18:14

chantal napisał(a):ja wiem ze on nie moze nic podpowiadac itd chodzi mi tylko o to ze egzaminator wtedy bedzie bardziej przestrzegal zasad i nie bedzie sie wyzywal na zdajacym

te "bardziej przestrzegał zasad" może się obrócić przeciwko osobie zdającej :D
skov

Następna strona

Powrót do Egzamin na prawo jazdy